FOTO: Na Dolcu predstavljena nova turistička atrakcija

Autor: Poslovni.hr , 29. rujan 2015. u 15:03
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Projekt, vrijedan 100.000 kuna, sufinancirao je i Grad Zagreb, a uređaj je jučer prvi koristio gradonačelnik Milan Bandić, kojem je upute davao autor Darko Purkert.

Kako bi na drugačiji način turistima predstavili Zagreb, na tržnicu Dolac postavljen je WLP (Web Live Point) uređaj, putem kojeg će se korisnik prijenosom snimke putem interneta moći javiti željenoj osobi, piše Večernji list.

Uz uređaj, označena je i točka na koju se potrebno stati kako bi se snimio najbolji kadar s katedralom u pozadini. Potrebno je putem mobilnog interneta skenirati QR kod ili na pretraživač upisati http://www.wlp-croatia.com/0001/, pomoću opcije "Dijeli stranicu" na pametnom telefonu podijeliti sliku uživo putem SMS-a, e-maila ili na društvenim mrežama.

Projekt, vrijedan 100.000 kuna, sufinancirao je i Grad Zagreb, a uređaj je jučer prvi koristio gradonačelnik Milan Bandić, kojem je upute davao autor Darko Purkert.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Samo bi skrenuo pozornost na jadni Dinamo. Onaj isto koji kaže da mu ne treba 127 milijuna kuna love od transfera igrača.

Mislim da je sramota da turistička zajednica grada Zagreba plaća Dinamo da reklamira Zagreb.

Kao prvo, ako Zagreb daje oko 9 miliona kuna Dinamu godišnje, onda bi Dinamo trebao besplatno nositi reklamu grada Zagreba na prsima, kao i svi klubovi koji dobivaju donacije.

S druge strane Dinamo bi trebao promovirati Zagreb.
To što su dobili 5 komada nema veze.

Ali ona reklama da su Mamići kriminalci koji ne plaćaju porez ovoj državi, koje su prenijele sve novine sve govori kako oni reklamiraju Zagreb.

Uostalom i u prijenosu su se vidjeli veliki transparenti na Njemačkom jeziku, Mamiću lopove.

Zanima me da li će ova koja je zadužena za turističku zajednicu Zagreba, nakon ovog skandala dati ostavku?

I koliko je moralno dodatno plaćati klub za turističku promociju, kojem se daje 9 miliona godišnje!

Zar već tu u ugovoru za reklamiranje Zagreba ne bi ušlo u cijenu.

100k za pc sa webcamom unutar nekog lime? Ovo je ludje od WC-a

New Report

Close