‘Euroskeptici smo, ali idemo spasiti što se spasiti da’

Autor: Agencija VLM , 10. ožujak 2013. u 15:30
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

Prošla je vlada hodala po rubu ponora, a ova je napravila korak naprijed, samo ne znamo gdje je dno, poručio je Borković.

Branko Borković, mladi Jastreb predsjednik Autohtone Hrvatske seljačke stranke (AHSS), u Splitu je bio na osnivačkoj skupštini na kojoj je za predsjednicu izabrana Gordana Radić. Najavio je kako planiraju izaći na predstojeće lokalne izbore, ali i na izbore za Europaralment.

'Mi smo euroskeptici, ali idemo pokušati spasiti što se spasiti da',  poručio je mladi Jastreb koji je komentirao i aktulanu aferu u Vladi koja je rezultirala ostavkom ministra turizma Veljka Ostojića. 'Ovu vladu otkako je preuzela vlast, prate afere. Prošla je hodala po rubu ponora, a ova je napravila korak naprijed, samo ne znamo gdje je dno',  poručio je Borković.

Borković je istaknuo kako nema ništa protiv političkog angažmana 48 umirovljenih hrvatskih generala, koji su u Vukovaru održali izbornu skupštinu, ali ipak kaže, da bi, ukoliko se žele baviti politikom, trebali osnovati političku stranku, a ne udrugu građana.

Komentirajte prvi

New Report

Close