Deloitte otvorio natječaj 50 najbrže rastućih

Autor: Poslovni dnevnik , 05. lipanj 2023. u 15:09
Natko Sertić, glavni partner u Deloitteovu Odjelu za poreze CE South regije/PD

Deloitteov Fast 50 program u Srednjoj Europi rangira 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki, bilo da se radi o javnom ili privatnom vlasništvu.

Deloitte je i ove godine objavio otvaranje postupka prijava za uvrštenje na rang-listu 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Srednje Europe.

Prestižni regionalni natječaj Deloitte provodi već 24 godine, a uključuje najbrže rastuće tehnološke tvrtke iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Češke, Estonije, Hrvatske, Kosova, Latvije, Litve, Mađarske, Moldavije, Poljske, Rumunjske, Sjeverne Makedonije, Slovačke, Slovenije i Srbije.

“Godinu za godinom s oduševljenjem pratimo lokalne tvrtke koje postižu nevjerojatan rast, zbog njihove odlučnosti i vodstva u nesigurnim vremenima. Sa zadovoljstvom ističemo sve koje demonstriraju inovativna rješenja, prodajnu vještinu i poduzetnički duh.

Fascinantno je vidjeti toliko novih tvrtki koje koriste inovativne tehnologije kako bi stvorile bolju budućnost suočavajući se s globalno važnim pitanjima”, rekao je Natko Sertić, glavni partner u Deloitteovu Odjelu za poreze CE South regije.

Deloitteov Fast 50 program u Srednjoj Europi rangira 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki, bilo da se radi o javnom ili privatnom vlasništvu. Rangiranje se provodi na temelju prosječnog rasta koji je pojedina tvrtka ostvarila u periodu od 4 godine.

U obzir ulaze sve tvrtke koje posluju u komunikacijama, tehnologiji zaštite okoliša, “fintech”, “hardware”, zdravstvo, farmaceutska industrija, mediji i industrija zabave te “software”.

Komentirajte prvi

New Report

Close