Dani EU fondova nude besplatnu edukaciju kako do subvencija

Autor: Poslovni.hr , 09. listopad 2012. u 13:34
PXL

Dani EU fondova namijenjeni su široj javnosti, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, organizacijama civilnog društva, obrazovnim institucijama, poljoprivrednicima te privatnom sektoru.

Treći Dani EU fondova, dvodnevna manifestacija namijenjena u prvom redu potencijalnim korisnicima EU fondova, ponudit će u zagrebačkom hotelu Sheraton 15. i 16. listopada besplatna stručna predavanja te informiranje na infopultovima.

Ovaj događaj organizira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), u cilju što boljeg informiranja potencijalnih korisnika novca iz fondova EU.

– Cilj Dana EU fondova je svim zainteresiranima pružiti sveobuhvatne informacije o mogućnostima korištenja sredstava iz aktualnog IPA pretpristupnog programa kao i fondova koji će Republici Hrvatskoj biti na raspolaganju po ulasku u Europsku uniju, objasnili su organizatori.

Programom su predviđeni interaktivni infopultovi, promidžbeni materijali, predavanja o strukturnim i Kohezijskom fondu te edukacija vezana za pripremu i prijavu projekata. Informatori i predavači bit će stručnjaci iz institucija uključenih u sustav upravljanja i provedbe pretpristupnih programa. Svoja znanja i iskustava podijelit će i stručnjaci iz zemalja članica Europske unije te već postojeći korisnici iz Hrvatske.

Dani EU fondova namijenjeni su široj javnosti, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, organizacijama civilnog društva, obrazovnim institucijama, poljoprivrednicima te privatnom sektoru. Sudjelovanje je besplatno, ističu organizatori ovog događanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close