CNN se raspisao o hrvatskom božićnom čudu: ‘Hrvat pretvara svoje imanje u spektakularni festival’

Autor: Poslovni.hr , 21. prosinac 2023. u 10:07
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

“Već više od 20 godina Zlatko Salaj svoj obiteljski dom pretvara u očaravajući božićni tematski park. Ove godine tvrdi da je upotrijebio 5 milijuna svjetala kako bi privukao procijenjenih 100.000 posjetitelja”, piše CNN o Salajlandu.

SalajLand, nadaleko poznata bozićna priča obitelji Salaj iz Grabovnice, privukla je pažnju jednog od najutjecajnijih svjetskih medija, CNN-a. Naime, na imanju obitelji Salaj, veličine 10 hektara, svake se godine pale tisuće raznobojnih lampica, čime se stvara prava božićna bajka.

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

– Hrvat pretvara svoje imanje u spektakularni festival koristeći 5 milijuna svjetala. Već više od 20 godina Zlatko Salaj svoj obiteljski dom pretvara u očaravajući božićni tematski park. Ove godine tvrdi da je upotrijebio 5 milijuna svjetala kako bi privukao procijenjenih 100.000 posjetitelja – piše CNN o obitelji Salaj.

U CNN-ovu videoprilogu o SalajLandu Zlatko Salaj, vlasnik imanja, objasnio je kako je došao na ovu ideju. Kazao je da je s poslom krenuo 2001. godine, kada se vratio iz Jordana. Na početku je na imanju bilo 70.000 lampica, a sada ih je, kako tvrdi Salaj, nevjerojatnih 5 milijuna.

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Komentirajte prvi

New Report

Close