Centar Zagreba postat će bogatiji za luksuzni hotel sa 115 soba, restoranom, spa centrom i wellnesom

Autor: Poslovni.hr , 30. siječanj 2020. u 12:18
Foto: Getty Images / ilustracija

Novi hotel u centru grada Zagreba pojačat će geografsku raširenost portfelja Grupe, koji je trenutno centralno pozicioniran na istarskoj obali, te će smanjiti izloženost sezonalnosti, poručili su iz kompanije.

Arena Hospitality Group jutros je na Zagrebačkoj burzi objavila kako su sklopili 45 – godišnji ugovor o zakupu "u svrhu razvoja i upravljanja suvremenog brendiranog hotela u Zagrebu" što znači da će Zagreb kroz dvije godine biti bogatiji za još jedan hotel. 

Kada budu gotovo, hotel će imati 115 soba te restoran, bar, wellness i spa centar, teretanu. konferencijske prostore i parking.

"Ova transakcija je još jedan važan iskorak Grupe u izvršavanju svoje strategije da osnaži svoju prisutnost u srednjoj i istočnoj Europi. Novi hotel u centru grada Zagreba pojačat će geografsku raširenost portfelja Grupe, koji je trenutno centralno pozicioniran na istarskoj obali, te će smanjiti izloženost sezonalnosti. Ovaj dodatak portfelju će također pridonijet jačanju profila Grupe u visokom, višem i lifestyle segmentu", poručili su iz kompanije.

Komentirajte prvi

New Report

Close