Bolnica u finalu biznis natjecanja

Autor: Poslovni.hr , 08. rujan 2016. u 21:59
Natječu se za European Business Award, Foto: Pixsell

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina u Zaboku europski je centar izvrsnosti i članica renomirane skupine.

Organizacija European Business Awards, izabrala Specijalnu bolnicu Sv. Katarina za najbolju hrvatsku instituciju u svojoj kategoriji koja će predstavljati Republiku Hrvatsku u završnom natjecanju za European Business Award za koje se ove godine prijavilo čak 33.000 poslovnih subjekata iz 34 zemlje.

Inače, Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina u Zaboku europski je centar izvrsnosti i članica renomirane skupine “The Leading Hospitals of The World”. Riječ je i o nastavnoj baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci te Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i u njoj se educiraju studenti medicinskih fakulteta kao i sveučilišnih studija sestrinstva. Sv. Katarina je službena bolnica Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske nogometne reprezentacije.

Komentirajte prvi

New Report

Close