Bijesna Zagrepčanka poručila: Idemo u Grčku, tamo turistima ne trgaju brisače, izdaju račune i ne pljačkaju

Autor: Poslovni.hr , 09. kolovoz 2020. u 10:41
Foto:Ivo Cagalj/PIXSELL

Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je izvanredna situacija, Corona i to, vjerujte, da sam mogla bez karantene, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku, napisala je ljutita Zagrepčanka nakon lošeg iskustva u Trogiru.

Jedna Zagrepčanka poprilično je ljuta na situaciju u kojoj se našla na ljetovanju u Trogiru. Naime, kako je objavila na društvenoj mreži netko joj je kvaku na automobilu namazao izmetom, te usput potrgao brisače. Ovaj incident dobro će zapamiti i kako kaže više neće doći na taj dio Jadrana.

“Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je izvanredna situacija, Corona i to, vjerujte, da sam mogla bez karantene, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku, jer tamo turistima ne mažu govnom kvake i ne trgaju brisače. Također izdaju račune i ne pokušavaju te opljačkati, jer imaju pametnijeg posla, a i smisao za turizam”, napisala je ogorčena žena iz Zagreba koja se s obitelji ljetovala u Trogiru. U izjavi za Večerni list Zagrepčanka je kazala da ništa nisu prijavili policiji jer nema smisla. U blizini, kaže, nema nadzornih kamera, a i sumnja da bi našli svjedoka, a i policija ne bi, istraživala takav slučaj.

“Išli smo iz Zagreba u Trogir prijateljima na 3 – 4 dana. Auto smo ostavili u srijedu u kvartu na regularnom parkirnom mjestu, nismo parkirali na divlje niti ikome zauzeli mjesto. Kada smo došli do auta u subotu, našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli. Policiji nismo prijavljivali jer nema smisla. U blizini nema nadzornih kamera, sumnjam da bi našli svjedoka, a i policija ne bi, istraživala takav slučaj. Izmet smo odmah počistili, a brisače ćemo popraviti sami”, kazala nam je Zagrepčanka koja će ovaj godišnji sigurno dobro zapamtiti.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Sve je u redu gospođo, ne bi vas mi primili ni ove godine ali bila je izvanredna situacija, znate kako je, korona i to.

Kakva je to ksenofobična izjava koja sve Dalmatince svrstava u luđake koji ljudima mažu kvake izmetom? Zašto je uopće ta priča, koja može biti i upitne istinitosti, objavljena u medijima? I zašto se potez očito mentalno poremećene osobe opisuje kao karakteristiku cijele regije?

sretno, gospodjo !

New Report

Close