Bandić uvodi naplatu parkinga u cijelom Zagrebu?

Autor: Poslovni.hr , 10. rujan 2019. u 10:19
Foto: Pixsell

Informaciju o sastanku objavio je zagrebački gradski zastupnik.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je na sastanak sve predsjednik gradskih četvrti i mjesnih odbora na radni sastanak s Upravom Zagrebačkog holdinga, a jedna od točki dnevnog reda o kojoj će se na sastanku govoriti jest uvođenje naplate parkinga na cijelom području Zagreba.

Informaciju o ovom sastanku na svom Facebook profilu objavio je zagrebački gradski zastupnik Tomislav Stojak, pitajući se pritom uvodi li Bandić "novi harač u Zagrebu".

Komentari (8)
Pogledajte sve

To je samo još jedan porez. Kao da nije dosta da imamo najviši prirez u državi. Treba se sad početi masovno odjavljivati iz Zagreba, pa trošak parkinga kompenzirati manjim prirezom. Onda možda rodonačelnik shvati kakve gluposti radi. Zamisli onaj koji ima garažu neće plaćati parking. To je točno, ali samo pred svojom zgradom. Pa neće mu auto stalno stajati u garaži. Kad izađe bilo gdje morat će plaćati. Baš mu se kupnja garaže isplatila. Plaća garažu i parking gdje god stane.

Pa kaj nije lakše kad je već zbog diskriminacije ukinuti plaćanje po stambenim kvartovima svima nego uvoditi tamo gdje se ne plaća. Mislim da bi građani bili sretniji da se ukine svima.

živija drug banditić!


To nema smisla. Tako će stanovnici iz 1. crvene zone moći parkirati u cijelom Zagrebu. Isto tako će netko npr. iz žute zone Dubrave moći parkirati u žutoj zoni Črnomerca. Što će time dobiti? Veće troškove održavanja aparata, kontrolora naplate parkinga (zaposliti će dodatnih stotinjak svojih rođaka). Prema tome grad će onda svugdje morati čistiti parking između autiju kada padne snijeg, a ne mi stanari kao do sada.
Mislim da time želi natjerati da ljudi više kupuju garaže u zgradama koje su izgrađene, a garaže nisu prodane.

ne bu on to tak zdelal, bude on to po zonama složil tak je već pripovedal bu se parkiralo dve ulice dalje i ni metra više a treću buš platil
al nema veze ionak mi je već ove sirotinje po mom belom zagrebu pun kufer pa ko nema penez kifeli iz zagreba a ne svaki dotepenec se naseli tu

New Report

Close