Bandić Slovencima: Imamo Bundek i Jarun, pa se možete doći tu kupati

Autor: Poslovni.hr , 21. siječanj 2013. u 11:20
Milan Bandić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je danas u gradskoj upravi primio goste iz Slovenije i poslao im zanimljivu poruku.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je danas u gradskoj upravi primio goste iz Slovenije, piše Dnevnik.hr.

Na primanje je došao načelnik Ptuja i tamošnje maškare, a gradonačelnik im je poručio: 'Dragi prijatelji, mi nemamo more, ali imamo Bundek i Jarun, pa se možete doći tu kupati.' Aluzija je to na objave riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela na Twiteru.

Podsjetimo, riječki gradonačelnik dignuo je ovogo vikenda popriličnu buku porukom na svom Twitteru profilu koja glasi: "Kažu Slovenci da možda nikad nećemo u EU. Došlo je vrijeme da im netko konačno kaže: možda mi nećemo u EU ali nećete ni vi na Jadran."

Obersnel je kasnije kazao kako je tvit bio namijenjen slovenskom ministru vanjskih poslova Karlu Erjavcu i onima koji ga podržavaju, kao reakcija na Erjavčevu izjavu da RH neće ući u EU ako se ne riješi problem Ljubljanske bnake, te istaknuo kako pritom nije mislio ozbiljno, već je to bila aluzija na jedan stari vic.

Podsjetimo, o cijeloj stvari oglasilo se ovog vikenda i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu. Slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec nije prijetio Hrvatskoj da neće ući u Europsku uniju ako se ne riješi problem Ljubljanske banke, nego je zabrinut da Hrvatska zbog političke situacije u Sloveniji možda ne uđe u Uniju 1. srpnja, a moguće i nikada, priopćilo je u subotu slovensko veleposlanstvo u Zagrebu.
 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Kukuriku Vlada nudi Slovencima da nam vrate NAŠIH 270 miliona Eura u 30 godina a opraštaju Sloveniji 450 miliona Eura NAŠIH kamata , kao da im je tih 450 miliona Eura čačino .

A Slovenci ne pristaju na to !

A sa našom lovom su 22 godine kupovali naše nekretnine po Hrvatskoj !

Ova Vlada nesmije oprostiti pljačku Slovencima od 270 miliona + kamate 450 miliona Eura + štednja malim štedišama sa kamatom !

Pa makar nikad ne ušli u tu EU .

Osim toga vidite da su u toj EU največi lopovi , pljačkaši i ucjenjivači gdje caruje mito i korupcija : Patria , Daimler MOL , Austrijske banke…i tako dalje , i tako bliže…

A na Bundek i Jarun Slovenci se mogu doći kupati čim podmire opljačkanu štednju .

New Report

Close