Vodeći svjetski stručni financijski časopis odao priznanje Tedeschijevoj Atlantic Grupi

Autor: Poslovni.hr , 10. rujan 2015. u 13:25
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Lista najbolje rangiranih kompanija po izboru Euromoney-a temelji se na istraživanju analitičara vodećih banaka i istraživačkih instituta diljem svijeta.

Magazin Euromoney, vodeći svjetski stručni financijski časopis, objavio je rezultate posljednjeg istraživanja o najkvalitetnije vođenim kompanijama u 2015, prema kojemu je Atlantic grupa proglašena dobitnicom priznanja u nekoliko kategorija.

Atlantic je dobio nagrade za najbolje vođenu kompaniju u Hrvatskoj, drugu najbolje vođenu kompaniju u regiji središnje i istočne Europe te je dobitnik priznanja u kategoriji ukupno najbolje vođene kompanije u sektoru hrane i pića u regiji središnje i istočne Europe.

Lista najbolje rangiranih kompanija po izboru Euromoney-a temelji se na istraživanju analitičara vodećih banaka i istraživačkih instituta diljem svijeta. Sudionici istraživanja nominirali su kompanije prema više kriterija, od promišljenosti poslovne strategije, kvalitete korporativnog upravljanja, transparentnosti financijskih izvještaja, tržišne snage i profitabilnosti kompanije, potencijala za rast te kvalitete menadžmenta i zarada.

Atlantic grupa iznimno je ponosna na to što je u 2015. prepoznata kao kompanija koja uspješno posluje, ima kvalitetan sustav korporativnog upravljanja i transparentnu praksu komunikacije prema financijskom tržištu, izjavili su.

Komentirajte prvi

New Report

Close