Đapić svim maturantima obećao besplatan vozački ispit

Autor: Poslovni.hr , 03. ožujak 2013. u 13:22
Anto Đapić / Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Ovaj projekt ide i prema politici zapošljavanja, smatra Đapić , jer za svako radno mjesto za koje se konkurira, jedan od uvjeta je i položen vozački ispit.

 Ako nezavisni kandidat Anto Đapić u utrci osvoji gradonačelničku fotelju Osijeka, svi će osječki maturanti dobiti besplatni tečaj polaganja vozačkog ispita, obećao je pred novinarima Đapić, piše Večernji list.

'U Osijeku ima oko 15 autoškola koje gotovo nemaju posla. U prosjeku svaka od njih godišnje ima najviše 80 kandidata polaznika… Istovremeno je u školskim klupama Osijeka 1951 maturant', rekao  je Đapić. Ovaj projekt ide i prema politici zapošljavanja, smatra, jer za svako radno mjesto za koje se konkurira, jedan od uvjeta je i položen vozački ispit.

Kandidate bi raspodijelili ravnomjerno po autoškolama, a maturanti bi, kako bi potvrdili svoj status, trebali donijeti samo svjedodžbu o položenoj maturi. Polaznicima bi grad platio troškove polaganja vozačkog ispita dok bi sami kandidati snosili troškove prve pomoći i izlaska na ispit vožnje.

Više pročitajte ovdje
 

Komentari (4)
Pogledajte sve

Pa šta ste napali čovjeka, lijepio piše “Obećao”, pa neće ispuniti obećanje, nije lud.

Posto je poznato da instruktori ne rade besplatno, i da gorivo nije “besplatno”, trbalo bi Djapica pitati ko ce platiti te “besplatne” vozacke ispite. Drzava i grad sigurno nece jer oni ne stvaraju nikakvu vrijednost i nemaju od cega platiti.

Hrvatsku su pokopali “besplatni” udzbenici, “besplatan” prijevoz i druge “besplatne” stvari.

Sve “besplatne” programe na kraju plate gradjani i to puno skuplje nego da su ih sami kupili na trzistu.

Debeljko, tebi više nitko ne vjeruje! Prošle su vremena kada su palile proustaške parole! Ti si za staro željezo!

New Report

Close