Domaća turistička tvrtka traži sezonske radnike, treba ih 1000

Autor: Marija Crnjak , 12. veljača 2022. u 09:03
Turistička tvrtka Aminess hoteli i kampovi u 2022. će uložiti 8 milijuna kuna u nagrade za svoje zaposlenike/FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES

Aminess ima otvorene natječaje za zapošljavanje kuhara, pizza majstora, konobara, barmena, recepcionara, sobarica, slastičara te radnika u hortikulturi i održavanju.

Uz ostale pogodnosti kao što je božićnica i regres, turistička tvrtka Aminess hoteli i kampovi u 2022. će uložiti 8 milijuna kuna u nagrade za svoje zaposlenike, odnosno zaposlenici će biti nagrađeni s 8000 kuna kroz isplate tijekom sezone, najavili su u kompaniji koja u ovoj godini traži oko 1000 radnika.

“Turistička sezona pred nama bit će izazovna jer se sektor i dalje suočava s kroničnim nedostatkom radne snage. Tom izazovu moramo doskočiti te zaposlenicima osigurati čim kvalitetnije uvjete rada.

To podrazumijeva povećanje materijalnih uvjeta, dodatne materijalne i nematerijalne benefite, ali i veća ulaganja u edukacije i karijerni razvoj.

Sezonski posao odavno više nije samo sezonski, našim zaposlenicima moramo osigurati stabilnost u ovim izazovnim vremenima”, rekla je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Aminessa, koji samo za edukacije zaposlenika planira izdvojiti gotovo milijun kuna.

Aminess ima otvorene natječaje za zapošljavanje kuhara, pizza majstora, konobara, barmena, recepcionara, sobarica, slastičara te radnika u hortikulturi i održavanju, a u potrazi su i za timom za novi Aminess Khalani Beach Hotel u Makarskoj, prvi hotelu s pet zvjezdica u Aminess portfelju, koji će vrata otvoriti u nadolazećoj sezoni.

Komentirajte prvi

New Report

Close