Albert Gajšak ovogodišnji glavni predavač na IT konferenciji KulenDayz

Autor: Josipa Ban , 17. kolovoz 2023. u 10:02
PD

Uskoro počinje najveća IT konferencija na istoku Hrvatske – KulenDayz. Organizatori najavljuju bogat program s više od 80 predavanja, ali i pregršt sadržaja namijenjenih treninzima i druženju. I ove godine organiziraju KulenDayz Kids, namijenjen mladima od 7 do 15 godina.

Osijek će početkom rujna postati najveće okupljalište IT-ovaca. Povod okupljanja je, već tradicionalno, 15. izdanje jedne od najvećih IT konferencija u Hrvatskoj – KulenDayz. Organizatori najavljuju obilje uzbudljivih tema i aktivnosti koje će zadovoljiti sve ljubitelje IT industrije, ali i one koji to tek planiraju postati jer nude i program KulenDayz Kids namijenjen mladima. Najmlađi će tako kroz razne igre upoznati svijet robotike i programiranja.

Konferencija će biti održana od 1. do 3. rujna na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku te u Didinom konaku u Kopačevom.

Iz organizacije kažu da ovogodišnji program pokriva obilje tema teme poput naprednog programiranja, baze podataka, IT Pro, web tehnologiju, dizajn, projekt menadžment, razvoj igara… te je odlična prilika za učenje, druženje i networking.

“Na glavnom danu konferencije, sudionike očekuje preko 70 inspirativnih predavanja i panela koji se održavaju u prostorijama Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku. Dan počinje panel otvaranjem konferencije uz zdravicu, te će prvo predavanje, i to keynote predavanje, održati Albert Gajšak, osnivač CircuitMessa. Odmor između predavanja sudionici konferencije mogu potražiti u poznatom In Da Sofa konceptu s velikim brojem izlagača i kućicama s hranom i pićem. Kraj programa obilježava Volim Ljuto i IT kviz gdje sudionici mogu testirati svoju izdržljivost ili provjeriti znanje te osvojiti vrijedne nagrade”, najavljuju organizatori.

Također, napominju, ulazak na glavni dan konferencije (subota) je besplatan za sve studente koji ostvaruju i 50% popusta na prvi dan konferencije.

Posljednji dan ovog IT događanja bit će opuštajući te će se sudionici družiti u poznatom Didinom konaku koji se nalazi nadomak Kopačkog rita. Organizatori ističu da svi zainteresirani mogu iskoristiti dan za obilazak ovog parka prirode, nazdraviti uz rakiju i mezu ili ga provesti u timskim igrama i druženju.

Karte za sudjelovanje na KulenDayz su ograničene na 700 sudionika, a registracije su moguće na stranicama konferencije.

Ovo događanje organizira MS Community, udruga PMI Hrvatska, Poduzetnički Inkubator BIOS te partneri Grad Osijek, Sveučilište J. J. Strossmayera i Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Komentirajte prvi

New Report

Close