17 milijuna eura uloženo je u Hotel Belvedere, evo kako izgleda

Autor: Marija Crnjak , 27. lipanj 2014. u 14:36
Press Photo

Renovirani Arenaturistov hotel Park Plaza Belvedere Medulin primio je prve goste sredinom lipnja.

Renovirani Arenaturistov hotel Park Plaza Belvedere Medulin primio je prve goste sredinom lipnja. Iznos investicije od 17 milijuna eura utrošen je u kompletnu obnovu hotela, a sa svojim otvaranjem kategoriziran je sa 4 zvjezdice i nosi hotelski brand Park Plaza.

Kako su nam pojasnili u kompaniji, obnovljeno je svih 427 soba, veliki restoran sa vanjskom terasom i pogledom na more, recepcija, ulazni hol, lobby & aperitiv bar, sale za sastanke s kapacitetima od 30 do 150 sjedećih mjesta, kino dvorana sa 60 mjesta te vanjski bazen s morskom vodom. Hotel je dobio i novi spa i wellness centar s grijanim unutarnjim bazenom s morskom vodom, whirlpoolom, saunama, prostorima za tradicionalne i sportske masaže, relax zonom, beauty centrom, fitnessom i teretanom za profesionalne sportaše.

Sportski sadržaji hotela između ostalog obuhvaćaju 6 travnatih nogometnih igrališta, tenis terene, odbojku na pijesku te atletsku stazu s četiri trake i bacališta.

Poznati istarski umjetnici Robert Pauletta i Bojan Šumonja sudjelovali su na unutarnjem umjetničkom uređenju hotela i za tu priliku osmislili  instalaciju koja se spiralno spušta kroz sva tri kata hotela, zatim akrilne slike koje će biti postavljene u predvorju hotela, te drvene reljefne brodice koje će se nalaziti u svim sobama. 

Hotel bi u u zimskom periodu te predsezoni trebao biti mjesto okupljanja sportaša, prvenstveno nogometaša i atletičara, zahvaljujući brojnim sportskim i wellness sadržajima, ističu u kompaniji koja je lani ostvarila 8 posto veći prihod nego u 2012. godini, zahvaljujući povećanju prosječnih cijena nakon dosadašnjih ulaganja u hotele Histria i Palma te turističkog naselja Punta Verudela. 

Komentirajte prvi

New Report

Close