O tome sam često pisala, i apsolutno podržavam Čačića u svim takvim projektima. Oni su itekako izvedivi- potrebni- donijet će nova zapošljavanja, korist svima , te potaknuti zaposlenost svih …mi stariji sjećamo se Univerzijada..kada
su blistala pročelja starih obnovljenih zgrada, uredile su se površine i zapušteni objekti….
Zagreb VAPI za tim..
Tako malo novaca- za nevjerojatan poticaj privredi i turizmu !!! Bravo za Čačića.
Ovo će zasigurno dovesti do porasta indexa u BIH. Čačić će im smanjiti nezaposlenost.
Mene samo hvata užas od toga što će biti ako taj Čačić bude morao otići iz vlade. Bojim se da sudbina ZSE ove godine najviše ovisi o odluci provincijske sutkinje u Mađarskoj i da neće biti važnije insajderske informacije od informacije o toj presudi.
Ima vremena za te presude…I ..potrajat će nova vještačenja…Nadamo se uvjetnim kaznama.
Pročitah negdje da je glavni problem Španjolske što nitko nije želio reći što će biti kada građevinski bum pukne.
Sada vidimo da se ponovno HR ekonimija diže s građevinom. I kada to bude sagrađeno (ne ulazeći koje će to tvrtke odraditit ali interesantno jest da je Čačić iz građevinarstva) što će biti kasnije ključ napretka jer neka industrija nam treba.
Stoga i te kako mislim da brodogradnju kao zadnju ind. granu treba saćčuvati upravo iz prije navedenog razloga ispuhavanja grane jednog ciklusa.
Ja i daljem tvrdim da će RH imati ove godine rast BDP zahvaljujući Čačiću i Liniću (iako se Linić nešto ušutio u zadnje vrijeme jer ga drže na uzici) ma koliko god se ekonomski kvazianalitičari sa ovih prostora, utjelovljeni u likovima koji su stalno u medijima potpomognuti raznim interesnim skupinama, tvrdili suprotno.
Ovo će zasigurno dovesti do porasta indexa u BIH. Čačić će im smanjiti nezaposlenost.
Btw, sa smanjivanjem njihove nezaposlenosti povećavamo i naš izvoz jer je to jedna od rijetkih država u koju još izvozimo.
Nevjerujem da će Čačić i Linić bilo šta pametno napraviti .
Ista je to garnitura koja je vladala 2000. do 2003. kada su nas zadužili za novih +100 % ino kredita , kada su rasprodali najbolje tvrtke (INA)…..
Nisam nigdje čuo da se Čačić očitovao o ovoj knjizi ili da je tužio autora .
Nevjerujem da će Čačić i Linić bilo šta pametno napraviti .
Ista je to garnitura koja je vladala 2000. do 2003. kada su nas zadužili za novih +100 % ino kredita , kada su rasprodali najbolje tvrtke (INA)…..
Nisam našao prikladnu temu za ovo, pa evo ovdje.
"Uspon Radimira Čačića"
Vaš link
Nisam nigdje čuo da se Čačić očitovao o ovoj knjizi ili da je tužio autora .
[/quote]
možda se dogovorio sa autorom… pa dijele zaradu od prodaje knjige… business je business…