Evo malo argumenata za sve nevjerne Tome… Posebno pozornost obratite na ovaj dio: “Europska komisija zemljama članicama propisuje da cijene autoplina nikada ne smiju premašiti 50 posto cijene najskupljeg motornog goriva. To primjenjuje i Hrvatska…”
Samo vezano uz eko-test i spominjanje oslobođenja od eko-testa kao pogodnost odnosno poticaj… Da, to je povoljnije, ali se naplaćuje stavka kod tehničkog/registracije koja se naziva (karikirano) “pregled vozila s plinskom instalacijom”… tako da se cijena opet nalazi tu negdje…
Uz to, servisi koji mijenjaju filtere za plin, moraju (tako bar kažu, obavezni su, ali naravno neće to spomenuti pri ugradnji ;-)) nakon servisa napraviti eko-test, pa priča o oslobađanju od eko-testa i uštedi (iliti poticajnoj mjeri) tu pada u vodu… Prava ušteda koja se postiže je rezultat niže cijene goriva, ništa drugo! Dodatni godišnji troškovi (ovisno o kilometraži) nisu niži, nego bar 1000kn viši (nekih 15000km godišnje) – to uključuje nekih 400kn naknade kod tehničkog, 500kn servis i zamjena filtera…
Čestitam na članku!
Znamo da je promet jedan od najvećih i najneugodnijih uzroka zagađenja zraka u velikim urbanim sredinama, pa su prema tome pravilna rješenja od velike važnosti za kvalitetu života i zdravlje građana !
Čestitam u ovom slučaju i ‘struci’ ( koju inače često kritiziram zbog loših energetskih rješenja, povodljivosti i potkupljivosti), jer je dokazala da Hrvatska može vući i prave poteze u energetici !
I sam vozim na ukapljeni naftni plin već godinu dana i zasad imam vrlo pozitivna iskustva !
Moj Peugeot 406 SW 1.8 lit – star 7 godina troši na gorivo na otvorenoj cesti 0,3 kn/km , a u gradskoj vožnji do max. 0,5 kn/km uz cijenu UNP od 3,35 kn/lit.
Usporedite sa benzinom i dieselom !
Tako se stimuliraju ekološka i domaća energetska rješenja!
Kad bi se naša Vlada odvažila i stimulirala primjenu domaćih solarnih kolektora za pripremu tople vode i potporu grijanju – bilo bi divno!
[smiley]