VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

crumi@
htio sam reći njemu što i tebi… pohlepa je opasna i slijepa igra… kako za sve tako i za tebe… kvaliteta je vazda bila iznad kvantitete… a ti se slobodno igraj… vidim da se pališ na "kruha i igara"… pa nek ti bude…[rolleyes]

Još mi nije jasno jedno..jesu li pohlepni oni kojima su ovih dana uvaljane dionice, ili oni oji su ih prodali .

Milsliš li da je ovo kvalitetna dionica za držanje, pa pohlepni koji su je prodavali ( da bi kupili niže, možda ) griješe…ili da , ma ne kontam što poentiraš !???

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

@Obelix
zadnjih 5000 kom koje ste mi (hvala Bogu) prodali ti /Vi i tebi/vama sl… prodat ću uskoro uz premiju upravo tebi i tebi sl… [lol]

Da ti nije jasno skopćo sam odavno… no, to je tvoj, al ne moj problem… no, kao što rekoh, ipak sretno… možda ti ustupim dionice koje si mi jeftino prodao… pomoli se, možda te Bog uskliši…[pray]

No…nakon feng-shui razmišljanja, ponavljaš ono što si napisao kad si kupio . odgovora nisam dobio, ali , nema ni veze . Ostanimo u vedrom tonu… očekujući tvoju prodaju s premijom .

ps:nadam se da ću prodati prije tebe [lol]
pss: kako uspijevaš sam sebe ocijeniti sa 100% ? [lol] [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

No…nakon feng-shui razmišljanja, ponavljaš ono što si napisao kad si kupio . odgovora nisam dobio, ali , nema ni veze . Ostanimo u vedrom tonu… očekujući tvoju prodaju s premijom .

zato jer imam manje neprijatelaj od tebe… al zato ima jednog bitnog prijatelja, kojeg ti nemaš, al nadam se da ćeš ga imati… btw. ne zelim biti zloban, al koliko si ono u minusu od 2007?

Moj menagement fee (znaš li ti što je uopće to?) iznosi samo 50+50%.. + EU+ HR inflacija [rolleyes]

@ZZtop
..

Uostalom, nije li vrijeme da se iz Validusa oglase nekom dobrom vijesti ? Ili ih nema ?

Strpljenja još malo, svi čekamo dan kada će na ZSE biti obavijest tipa-trgovanje VLDS-R-A je blokirno zbog informacije da je Vaba banka prodana…a tek nakon toga očekujem prave vijesti vezane uz ovu dionicu. Možda se varam , ali nekim je zainteresiranim investitorma ovo zadnji vagon da uskoče u bankarski sektor prije ulaska Hr u EU.Vrijedi rizika.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

@ZZ

nisam skontao tvoj komentar na moj komentar promjene u top 10

a ne kontam ni zašto napadaš Crumija…

pa ako to znači da sam zelen onda valjda jesam [proud]

slijedi nam precesija

Au, šta ste se ushebali, jer sam prodao 1000 kom. vlds. Počele su teorije urote…….dobar. Ne, neću pobjeći iz top10……..sada je gotovo.
Crumi, tebe interesiraju vijesti? I misliš da ću ja to tu napisati? A Samodol mi je kum, pa mi neće ništa?
Cijena će danas drastično pasti? Ti češ rasprodati?
Pročitao sam zadnjih 500-tinjak stranica ove teme…….da vidim s kim imam posla. Naravno da sam bio i u SKDD-u da vidim gdje je ostatak dionica i tko mi je protivnik, jer ovo je izgleda igra "sam protiv svih" Naravno, sam vas ne mogu pobijediti, i dok je tome tako zašto bih prosipao svoj novac (kao što traži discover) i samo ja dizao vlds? Pa sa 7,70 odkako sam ušao u vlds digao sam ga na 12…….pitao sam hoće mi tko pomoći, ali rekli ste da nemožete.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@alabama

možemo ti pomoći – samo nismo još uvjereni da je pravo vrijeme za to

ovo ne znači da možda isto tako nije pravo vrijeme i za bijeg, makar kao što veliš sad je gotovo – ni ja ne bježim, a ako si bio u skdd i znaš moju količinu znaš mi i ime i prezime pa provjeri jesam li prodavao i hoću li.

slijedi nam precesija

@alabama

možemo ti pomoći – samo nismo još uvjereni da je pravo vrijeme za to

ovo ne znači da možda isto tako nije pravo vrijeme i za bijeg, makar kao što veliš sad je gotovo – ni ja ne bježim, a ako si bio u skdd i znaš moju količinu znaš mi i ime i prezime pa provjeri jesam li prodavao i hoću li.

Kolega, ti i cijela ekipa ovdje ste o.k……volite se zezati, baš kao i ja.
Ničija prezimena ni količine neću navoditi (nisam ja udba) premda vam je svima jasno čijih je ono 11700 kom. na asku (a imao je prilike pobidariti me na 12 kn)
Trenutno mi nije potrebna ničija pomoć, zahvaljujem se, ali nije još vrijeme, kao što si i rekao.
Ako si pratio povijest mojih postova, sve što sam napisao, bila je istina, koja je na kraju krajeva i objavljena na zse.
Ono što smijem ovdje napisati je da ovaj mjesec neće biti nikakvih obavijesti. Kome je hitno, neka proda……kome nije, neka se strpi, biti će nagrađen. Trejdanje (ako vam se isplati) se ovdje ne može izbjeći.
I na kraju, kada krenem u šoping, napisaću to i tada zatražiti vašu pomoć.
Hvala svima

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close