VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[tongue] BU ! [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

b it će ovdje kruha, njušim krv. [thumbsup]

"dobro" si ti to nanjušio, samo u krivom smjeru – ode 7000 komada po bidu, a još preko 10.0000 komada na kratko se pokazalo u prvih 5 prodaja oko 8 kn [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Zašto me preskače ovaj sa 900, sada ću ja njega za 1 lp [sad]

Je li ovo možda ona informacija o kojoj Šelebaj ne može javno???

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/123574/Default.aspx

Zna li netko možda koliko ono VIS d.d. vrijedi po Validusovnim procjenama???

žalosno, žalosno je da se takav biser uništio. ko i sve ostalo što je validus taknuo.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Zašto me preskače ovaj sa 900, sada ću ja njega za 1 lp [sad]

A sada ovaj sa 2000 kom [angry]

[tongue] BU ! [lol]

7.000 komada po bidu. hladan tuš [lol]

Vidim trojicu po 7000 .

47.000 KU
47.000 PR

hvala kolegi koji je dodao 777 kom pa sada lijepo piše 7777.

Je li ovo možda ona informacija o kojoj Šelebaj ne može javno???

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/123574/Default.aspx

Zna li netko možda koliko ono VIS d.d. vrijedi po Validusovnim procjenama???

Prema konsolidiranom izvješću Validus Vis vodi kao netto kapital
AOP 017 12,192 mil učešće u vlasnišđtvu 68,72 %
Validusu 68,72% od 12,192mil 8.378.000
Manjincima 3.814

Konsolidirano izvješće daje vrijednost od cc 95 kn po dionoci
sadašnja cijena 8 kn
8:95= 0,084 –
dakle mi ovaj udio hotela Visa kupujemo po
8.378×0,084=997tis.kn

Ja mislim da je to vrlo jeftino.

Dakle nas udio u hotelu Visa košta cca 1 mil kn.
Nadam se da sam vam detaljno objasnio i ako imate još nešto što vam nije jasno možete pitati.

U Validusu će teči med i mlijeko!

teče, teče….još malo pa sve isteklo [cool]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

hehe kolega lopina odlični ste s brojkama, samo neka kupuju udio u hotelu koji je bankrotirao. tako im i treba, okitite ih kad za to dođe vrijeme, izvrstan ste trejder. teći će med i mlijeko ali samo pojedincima najbržeg prsta kad se krene urušavati. žao mi je samo ovih novajlija koji ne prate validus i koji nisu kao neki od nas ovdje prošli višegodišnji ciklus s 13 na 30 pa na 18 pa 33 pa na 7. mnogi ovdje i ne znaju što je to validus. neka, neznanje će se uskoro skupo platiti.
P.S. periodično sam posjedovao dionice VLDS, trejdao s 3000-5000 kom već godinama i zajedno s graditeljem mogu slobodno reći da smo napravili višemilijunski promet ovdje. ah di su vremena kad smo se nadbidavali s 5000 kom na 20. više ne, ne želim ostati unutra kad se uruši, preriskantna pozicija, a par stotina zarade me ne zanima. VABA je puno zanimljivija, jako zanimljiva.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

graf treći,

još nema breakouta, al nije ni daleko, još se možda par dana nastavi rotirati cijena na razinama 7,8-8,5, al oscilatori su posve spremni ko zapeta puška

promet na ovim skokovima cijene raste, nekom to možda ne znači ništa, al lijepo je za vidjet stvaranje poznatog tehničkog obrasca ( nakon double botomiranja ), no comment. Potvrda breakouta probojem 8,50 na velikom volumenu. Jeste primjetili mnogo dionica na asku oko te razine?

Svakako preporučljiv ulaz tek nakon breakouta, naravno ako se stigne ući po pristojnoj cijeni, a trebalo bi, ako se znaju dobri targeti. Propadanjem formacije i potpore se vraća sve na početnu poziciju ( 6,50 ). Sretno trejdanje.

never surrender

hehe kolega lopina odlični ste s brojkama, samo neka kupuju udio u hotelu koji je bankrotirao. tako im i treba, okitite ih kad za to dođe vrijeme, izvrstan ste trejder. teći će med i mlijeko ali samo pojedincima najbržeg prsta kad se krene urušavati. žao mi je samo ovih novajlija koji ne prate validus i koji nisu kao neki od nas ovdje prošli višegodišnji ciklus s 13 na 30 pa na 18 pa 33 pa na 7. mnogi ovdje i ne znaju što je to validus. neka, neznanje će se uskoro skupo platiti.
P.S. periodično sam posjedovao dionice VLDS, trejdao s 3000-5000 kom već godinama i zajedno s graditeljem mogu slobodno reći da smo napravili višemilijunski promet ovdje. ah di su vremena kad smo se nadbidavali s 5000 kom na 20. više ne, ne želim ostati unutra kad se uruši, preriskantna pozicija, a par stotina zarade me ne zanima. VABA je puno zanimljivija, jako zanimljiva.

Hotel Vis sa kapitalom i rezervama 8.mil kn ćini 3 kn po dionici ,tako da i u slučaju najgoreg scenarija tj.stečaja bi gubitak na stotinjak kuna bio jako mali.
Ovo je možda i prilika da katastrofičarimo objasnimo da Validus ne vodi svoju imovinu po nabavnoj
već po realnoj i stvarnoj cijeni.Gubici su već pokriveni i za Vis i helios hvar.
HEfa se u bilanci vodi isto po sadašnjoj vrijednosti,mislim da su 31.12.2009.bili manje
vrijednosti od Visa.
I nakon svih tih gubitaka NAV je gotovo 100.
Ipak su ovi fimaši od Validusa napravili žrtveno janje i zaista da 100 kupujem za 8.

Ljudi moji,jeli to moguće, vikao je legenda Mladen Delić.

Na Validusu će biti i meda i mlijeka,ali ….. ne nasjedajte na moje pričice,ali tko hoće uvijek može,ali neka sam preuzme odgovornost za svoje postupke!

New Report

Close