i službeno postao vlasnik par dionica. Kakvi su planovi, čekati ili trejdati?
neki dan sam napisao da neka se svi maknu sa prodaje do 15 kn ali me niko nije uzeo za ozbac. Pa trebamo vidjet jel vrijedimo ili ne .ja ju nedam prije 50 jer ako hg,optima …. vrijede 20,30 kn onda mi samo u nekretninama i zemljistu imamo barem za isto .sad ce neki rec da sam lud ali to je moje misljenje
ja ću ti reći otvoreno da si lud jer ne poznaješ niti osnove investiranja čim uspoređuješ cijene različitih dionica. užas
i službeno postao vlasnik par dionica. Kakvi su planovi, čekati ili trejdati?
sačekaj da padne na 5-6 kn pa počni trejdati [thumbsup]
i baš danas ti je to palo napamet, pa si se odlučio registrirat i pomoći nam. kad si tako dobar daj podijeli s nama taj podatak
pa to ti se direktor FINE ulogirao da malo zarade prodajom
ja sam računao. točno 568.345.212,34 kn.
[/quote]
može detaljni račun? može i PM. ja sam dobio daleko daleko manje. nadam se da niste uzimali nominalne cijene
@hrimar
malo zezancije ne škodi (mislim na moj prethodni post) [wink]
inače, povlačenje zahtjeva za stečaj prvi je, ali važan korak prema vjerovnicima i ulagačima. Šelebaj je to najavio i proveo. najavio je i da je blizu reprograma dugovanja s vjerovnicima na rok od 3-5 godina (vjerojatno očekuje, s pravom, da će za par godina biti znatno veće vrijednosti sve imovine koju Validus posjeduje).
Ako uspije postići takakv sporazum, Validus će brzo narasti na preko 20 kn (IMHO).
Ako uspije postići takakv sporazum, Validus će brzo narasti na preko 20 kn (IMHO).
kolega jedno pitanje. i molim vas odgovor. Zašto će VLDS na 20? Pa na koliko se trži FMPS? Koliki mu je NAV? Kako to da se onda trži toliko manje od NAV? povucite paralelu s VLDs jer ovdje je cijela imovina založena što kod FMPS nije i ne može biti slučaj pa kako onda?
Navodne okvirne obveze (HBOR, C-Lloyd, PODR, FI, PU,) cca 200.000.000 KN
Trenutni okvirni utrživ i jedino vrijedni kapital (FIMA, VABA, VART, MRNA) cca 150.000.000 KN
Povrat razlike duga se očekuje/obećaje za 2-5 god.? kome ostaje preostalih 0,00 KN??
Ima li tu i zemljište uključeno ?
[/quote]
Samo Vaba udjel vrijedi 150milja kn Nemoj gledat trenutnu cijenu u preuzimanju ide to po puno više Probaj kupit za 100 tisuća kn pa ćeš vidit di ode cijena Nije to Ht da za 1kn +- treba milj kn
kolega jedno pitanje. i molim vas odgovor. Zašto će VLDS na 20? Pa na koliko se trži FMPS? Koliki mu je NAV? Kako to da se onda trži toliko manje od NAV? povucite paralelu s VLDs jer ovdje je cijela imovina založena što kod FMPS nije i ne može biti slučaj pa kako onda?
[/quote]
a vi kolega sada ne usporedjujete dionice joj užas ,ajde od j… drukeru kao ne vidiš da je cjela burza u banani a sa tim i sve dionice tu dajete razne tablice ,navove ,teh.analize pa sta nevidite da dionice rastu ili padaju samo na dobru ili lošu informaciju evo ti primjer samo ingra padala,padala došla malo dobra informacija hop gore ajde te navove i tablice i trokute stavite mačku o rep shvatite da je ovo jednostavno burza iz interesa nekolicini koji na nama dobro zarade
Pa stvarno mi nije jasno tko kupuje dionicu u kojoj je stečajni postupak otvoren, pa zar vam nije jasno da nemate šanse se naplatiti i da ste zadnji u redu za potraživanje.
bez gorčine kolega, nitko ne uspoređuje direktno cijene kao vi, to je zaista nemoguće postići da vas se nadmaši, baš naprotiv, obzirom da je validus holding izrastao iz ZIF Pletera, a FMPS je slična priča, tržišna kapitalizacija u odnosu na NAV je iznimno zanimljiva stavka. tržio se validus i po 200 pa sada na 7 izgleda fantastično? e ne ide to tako, nikad više nakon što se ovdje podastrla bilanca. ah pardon, nije, jer Uprava bilancu smatra ”poslovnom tajnom”’…bože dragi…
tržio se i igh po 15000,ingra po 50000,luka ploče po5000,itd pa di su sad bili bi još i niže da nisu od "strateškog" interesa nekima na jako visokim položajima ,a što se gorčine tiče najvažnije u životu je zdravlje a ne novac