Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Vlada: Za 750 tisuća radnika plaće veće 65 do 80 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada: Za 750 tisuća radnika plaće veće 65 do 80 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

koje ćemo vam uzeti nazad na povećanju PDV-a za 2% , ovo je čarobni štapić

Aiii.Ovih 65 i 80 kn je smijesno.Da je 0 iza imalo bi smisla,
ovako samo kozmetika i to loša.

Smanjuje se PDV na ulja i masti tak da nas bolje podmažu kad nas požele ….da ne budem prost…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Briljantno, briljantno. Kakva strategija. Ukinuti PDV na dječje papice. Ja ih imam troje a niti jedno nikada nije pojelo ni trunku tog smeća kojemu je rok trajanja 8 godina. A tek računi za vodu. Smanjit će se za 2.70 kn. Dobro da nisu dirali u ono da se može kupit ferrarija ili jahtu na firmu, pa ne platiš PDV, i još na kraju godine uđe u trošak pa smanji rezultat pa nema ni poreza na dobit. Ukratko, imamo još jednu vladu koja je skup genijalaca, ali se od prethodne ipak razlikuje po razini kulture u svakodnevnoj komunikaciji te činjenici da ipak izgleda kao vlada a ne skup korumpiranih i svadljivih žderača janjetine…

Tresla se brda, rodio se miš. Katastrofa. Kozmetičke izmjene, 117,6 milijardi umjesto 122,0 milijarde. A od 2004. sa 80,3 milijardi do 122 milijarde 2011. godine. Nakon 8 godina rasta proračuna po 5 milijardi godišnje ovo nije ništa bez bitne preraspodjele u trošenju.

Nitko nikad s nicim nije zadovoljan, ali svi pametuju, tipicni Hrvati!!!

New Report

Close