EN DE

Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Pozdrav iz grada filmskog festivala..

[img]http://www.hrphotocontest.com/data/gallery1/5009/49755.jpg[/img]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

maremar ak si ti ovo fotkala do jaja je fotka [thumbsup]. Idi na temu fotografija – bio sam ti u gradu proslu subotu

Pogled na more…

Ja sjedim tu
na ovoj stolici
i gledam more…

Ti dolaziš
kroz moje prste prolaziš
nježno dodiruješ me…

Tražim te
bacam pogled u daljinu
ali nema te…

Ti dolaziš
kroz moje prste prolaziš
i nestaješ…

nestaješ i opet dolaziš
kroz moje prste prolaziš
nježno dodiruješ…
Sani

jutro…iznevjerila te bakice…prespavala najavljenu kavu u sedam [embarass]..evo stavljam si sama…

Bijelo Dugme – A i ti me iznevjeri

jutro…iznevjerila te bakice…prespavala najavljenu kavu u sedam [embarass]..evo stavljam si sama…

Bijelo Dugme – A i ti me iznevjeri

…..bome jesi…a ja ranoranioc…i jutarnja kavica i jutarnje kupanje i ribarnica…možda je sad red da odem spavati… [proud]

Rano je jutro…skoro podne a ja jos krmeljav [smiley]

Rano je jutro…skoro podne a ja jos krmeljav [smiley]

taman se zdigneš za ručak…zgodan tajming…do pranja suđa si već dovoljno razbuđen [wink]

…da odličan raspored Karla…evo kod mene Mica pere suđe…,a ja i deda Jova odmaramo… [wink]

čula danas na kavi…"Zašto uvijek u ljudima najprije vidimo zlo kad oni u sebi skrivaju i more dobrote"….bravo Toni [thumbsup]

…da odličan raspored Karla…evo kod mene Mica pere suđe…,a ja i deda Jova odmaramo… [wink]

[lol]….tako i treba…kak si to uspjela….mogla bi ti i mene koječemu naučiti [wink]

čula danas na kavi…"Zašto uvijek u ljudima najprije vidimo zlo kad oni u sebi skrivaju i more dobrote"….bravo Toni [thumbsup]

Je tak i mene cudno gledaju kad velim da je Hitler imao i dobrih zamisli [wink]

Je tak i mene cudno gledaju kad velim da je Hitler imao i dobrih zamisli [wink]
[/quote]
…pa ne moraš tako daleko…imaš i bližih primjera… [rolleyes]

New Report

Close