Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Ko jede, ne boji se gladi.

No respect

Nemoj biti spavalica nego uvijek budan! Jer ako si spavalica, onda si slijep i nijem a ako si budan, onda vdiš sve i svemu kažeš što je. A to je um i vladavina svijetom!

George Wilhelm Friedrich Hegel

[emo_cool]

hm

Nemoj biti spavalica nego uvijek budan! Jer ako si spavalica, onda si slijep i nijem a ako si budan, onda vdiš sve i svemu kažeš što je. A to je um i vladavina svijetom!

hm hm

i najbolji plivači se znaju nagutati vode
G.KOZULJ

da nije patio čiča hegel od insomije?????

U svijetu izobilja, iskorjenjivanje gladi nam je nadohvat ruke. Neuspeh u postizanju tog cilja sve bi nas trebao ispuniti sramom!

Kofi Annan

[emo_cool]

hm

U svijetu izobilja, iskorjenjivanje gladi nam je nadohvat ruke. Neuspeh u postizanju tog cilja sve bi nas trebao ispuniti sramom!

Kofi Annan
[/quote]
kad se sjetim sa kime je kofianan sve dijelio stol dok je jeo dojde mi da se zbljujem
pofuk

Kofi Annan
[/quote]
kad se sjetim sa kime je kofianan sve dijelio stol dok je jeo dojde mi da se zbljujem
pofuk
[/quote]
To sigurno da je tako….ali ipak misao je važna i mislim da na žalost tu ima puno istine [sad]

[emo_cool]

Kofi Annan
[/quote]
pofuk
[/quote]
To sigurno da je tako….ali ipak misao je važna i mislim da na žalost tu ima puno istine [sad]
[/quote]
do sad sam mislio da su samo muskarci naivni ali vidim da sam opet bio u krivu
pofuk

Gluposti, za kojima najviše žalimo, su one koje nikad nismo učinili.

Hrvatska poslovica [smiley]

[emo_cool]

New Report

Close