Jako lijepo…a kako mu ne bi poklonila topli osmjeh kad je u pekarnici,a unutra mirs na svježi kruh,toplo..dok vani sniježi [smiley]
ja stvarno neznam kaj je to onda z ovim našim pekaricama,
ali svaki put dok dojdem su nekak znojave i da grdo ne velim – nabrijane.
Pa ne štihaju gorice, to je sigurno, a koga vraga delaju iza, e to sam dragi bog zna.
[wink]
ovo nađoh slučajno, svidjelo mi se, pa…
"ono što nama (muškima) pogotovo fali, je čista ženska energija na svijetu, jer je zahvaljujući da prostite, debilnoj civilizaciji, deficitarna…
opet ti… ti si cela energija
[wink]
"ono što nama (muškima) pogotovo fali, je čista ženska energija na svijetu, jer je zahvaljujući da prostite, debilnoj civilizaciji, deficitarna…
to je recimo onaj osmijeh koji otopi i led. primjerice, danas sam ušao u pekarnicu, počastila me žena srednjih godina prelijepim osmjehom koji je postao širok i vrlo topao kako sam se i ja osmjehnuo. odeš i sve ti je nekako bolje. nema tu ni trunke seksualnosti, to je toplina, pravi ženski princip.
nepoznat netko
hmm…[undecid]
to je recimo onaj osmijeh koji otopi i led. primjerice, danas sam ušao u pekarnicu, počastila me žena srednjih godina prelijepim osmjehom koji je postao širok i vrlo topao kako sam se i ja osmjehnuo. odeš i sve ti je nekako bolje. nema tu ni trunke seksualnosti, to je toplina, pravi ženski princip.
nepoznat netko
hmm…[undecid]
[/quote]
[lol] …hmmm, hmmm…
Mudrost
se
ne nasljeđuje..
moramo je
otkriti sami,
na putu
koji nitko ne može
prijeći
umjesto nas,
niti nas njega
poštedjeti.
Marcel Proust
ima još jedna opcija. visok tlak. nema zime. goriš uvijek ili bar dok ne izgoriš [undecid]
opet ti… ti si cela energija
[wink]
…energije za brbljanje mi očito ne nedostaje, kak vidim ni tebi [huh] [lol]
[/quote]
Tu smo jer smo u manjini
[wink]
Mudrost
se
ne nasljeđuje..
moramo je
otkriti sami,
na putu
koji nitko ne može
prijeći
umjesto nas,
niti nas njega
poštedjeti.
Marcel Proust
nažalost je tak…
[cry]
nepoznat netko
hmm…[undecid]
[/quote]
bećar, uzmi v obzir da je Karla, to tak nespretno napisala v četvrtak.
Da je samo dan počekala, verujem da bi sasma drugač ispalo
[wink]