Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…hm…najbolje da mi organiziramo još jedno okupljanje forumašica…pa nek deda Jova provjeri…
jel kao kod Mice…ili je kao kod njega… [rolleyes] [proud]

aaaaa, to mi nisi rekla, da deda Jova provjerava forumašice..inaće bih došla prošli puta [lol]
[/quote]
[lol] ..nije nama dala ni da ga vidimo a kamoli [huh]…..škrtica jedna [lol]
[/quote]

sad sam se zainatila,slijedeći puta dolazim i hoću deda Jovu ..mislim deda Jovu vidjeti [tongue]
[/quote]
…sve se bojim…moglo bi ga srce izdat…al nek…nek se pokaže… [rolleyes] [proud]

…ajme što bi deda Jova uživao…[lol]

znaš,ja sam zbilja tolerantna osoba,ali ovo što ti "nuđaš" je prava prijateljska gesta
[lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

znaš,ja sam zbilja tolerantna osoba,ali ovo što ti "nuđaš" je prava prijateljska gesta
[lol]
[/quote]
…a sve će bit u redu…ja sam uvijek za švedski …ops,al ako Mica dođe moglo bi perje letit… [lol]

sad sam se zainatila,slijedeći puta dolazim i hoću deda Jovu ..mislim deda Jovu vidjeti [tongue]

tebe bi mogel i voziti u zagreb tak da ti imaš velke šanse [lol] ..nama ne da ni blizu da mu ruku stisnemo [undecid]

[lol]
[/quote]
…a sve će bit u redu…ja sam uvijek za švedski …ops,al ako Mica dođe moglo bi perje letit… [lol]
[/quote]
mogu i ja doći…..maskirat ću se u keku [lol]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

…evo nek se još i keka složi…a ne znam…ako deda Jova bude tražio pomoć…njegova stvar… [lol]

…@bećarina

…teško žabu u vodu nagnati…još ako bude i petak… [lol]

tebe bi mogel i voziti u zagreb tak da ti imaš velke šanse [lol] ..nama ne da ni blizu da mu ruku stisnemo [undecid]
[/quote]

…misliš ? sve mi se ćini da bi me Bakicaaa prvo koji dan prije pozvala na "kavicu",a tek tada bi se vršio raspored [wink] ..ili bi ona Mica ili kak’ se več zove sve riješila unaprijed..

…ja mislim da Mica pravi raspored…ja se pravim nevešta…pa što me zapadne… [proud] [lol]

…@bećarina

…teško žabu u vodu nagnati…još ako bude i petak… [lol]

..a ne, petkom bećarina ima obaveza [lol]
i ja u zadnje vrijeme pjevušim "kad če taj petak" ,al’ nitko ne kuži [lol]

[lol]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
…ček…ček…a tko bi tebe provjeravao…Mica… [lol] …ja nosim oklagiju… [lol]

ja bi rađe da ti dođeš ,ja sam jako zaljubljiva pa možda plane kakva ljubav i zaboravim na staru patnju [lol]

New Report

Close