aaaaa, to mi nisi rekla, da deda Jova provjerava forumašice..inaće bih došla prošli puta [lol]
[/quote]
[lol] ..nije nama dala ni da ga vidimo a kamoli [huh]…..škrtica jedna [lol]
[/quote]
sad sam se zainatila,slijedeći puta dolazim i hoću deda Jovu ..mislim deda Jovu vidjeti [tongue]
[/quote]
…sve se bojim…moglo bi ga srce izdat…al nek…nek se pokaže… [rolleyes] [proud]
…ajme što bi deda Jova uživao…[lol]
znaš,ja sam zbilja tolerantna osoba,ali ovo što ti "nuđaš" je prava prijateljska gesta
[lol]
sad sam se zainatila,slijedeći puta dolazim i hoću deda Jovu ..mislim deda Jovu vidjeti [tongue]
tebe bi mogel i voziti u zagreb tak da ti imaš velke šanse [lol] ..nama ne da ni blizu da mu ruku stisnemo [undecid]
znaš,ja sam zbilja tolerantna osoba,ali ovo što ti "nuđaš" je prava prijateljska gesta
[lol]
[/quote]
…a sve će bit u redu…ja sam uvijek za švedski …ops,al ako Mica dođe moglo bi perje letit… [lol]
[/quote]
mogu i ja doći…..maskirat ću se u keku [lol]
tebe bi mogel i voziti u zagreb tak da ti imaš velke šanse [lol] ..nama ne da ni blizu da mu ruku stisnemo [undecid]
[/quote]
…misliš ? sve mi se ćini da bi me Bakicaaa prvo koji dan prije pozvala na "kavicu",a tek tada bi se vršio raspored [wink] ..ili bi ona Mica ili kak’ se več zove sve riješila unaprijed..
…@bećarina
…teško žabu u vodu nagnati…još ako bude i petak… [lol]
..a ne, petkom bećarina ima obaveza [lol]
i ja u zadnje vrijeme pjevušim "kad če taj petak" ,al’ nitko ne kuži [lol]
[lol]
[/quote]
…a sve će bit u redu…ja sam uvijek za švedski …ops,al ako Mica dođe moglo bi perje letit… [lol]
[/quote]
[/quote]
…ček…ček…a tko bi tebe provjeravao…Mica… [lol] …ja nosim oklagiju… [lol]
ja bi rađe da ti dođeš ,ja sam jako zaljubljiva pa možda plane kakva ljubav i zaboravim na staru patnju [lol]