Vidošević: Hrvatskoj treba tako malo pameti i sreće da iskoristi svoje prednosti

Naslovnica Forum Komentari članaka Vidošević: Hrvatskoj treba tako malo pameti i sreće da iskoristi svoje prednosti

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

…”Hrvatskoj treba tako malo pameti i sreće…” eto za početak ukinut ovaj namet što se zove gospodarska komora koja služi da se uhljebe ovakvi kao on i njemu slični…

…ili barem maknut ovog koji je pustio već korijenje i dovesti bilo koga drugoga,makar i moju nonu…država bi imala više koristi…

Milostinja-to je supstanca neokomunista, nacionalsocijalista, neokorporativista kojom oni mašu za kulturnu djelatnost, za umjetnost, za stvaralaštvo, za inovacije, za alter,subverzivnu i ostalu neindustrijsku djelatnost. To je ono čime se prezentiraju i na što se referiraju naši tajkuni.
Ono što me uvijek smeta kod Stankovića je neznanje politike, političkog, pa ako se hoće i politološkog. Uvijek kada iskače iz sfere prava u sferu politike, kreće se na tankoj crti između prava, populizma, demagogije, relativizma,subverzije, a nikako da uskoči u političko i da takove kao što je Vidošević, dotuče( čitaj: političkim pitanjima isprovocira na odgovore). Mi cijelo vrijeme vidimo, imamo osjećaj, prepoznajemo ect. , kako nešto nedostaje, manjka ono nešto, za koje znamo da je ali Stankoviću nedostaje.
No, to ionako našim novinarskim krugovima nedostaje. Nemamo politološko obrazovanog komentatora, analitičara, provokatora, subverzivca i nije ni čudo što je naša javnost izuzetno tolerantna, tiha i neaktivna.

Nakon viđenog čini mi se da bi svaki forumaš mogao obnašati bilo koju odgovornu funkciju u državi i da bi znao odgovor na jednostavno pitanje kada je, kako i gdje zaradio prvi milijun. Drugo on priznaje da mu je dodijeljeno 80 kvadrata više i drži da je to normalno. Pa ako smo pred ustavom svi jednaki zašto svi Hrvati ne dobiju od države barem 30 kvadrata di im se prohtije? Ili još bolje nek im se oproste sitni prijestupi tipa voziš 60 a dozvoljeno je 40, ili najbolje bi bilo nek se ne uvodi ovaj porez na nekretnine i nek se ukine dosadašnji porez na kuće za odmor, porez na automobile i slični porezi koji nemaju veze sa vezom. Ja ću se ubuduće pozvati na Ustav RH i ovu Stankovićevu emisiju da mi do vrijednosti 80 Nadanovih kvadrata bude sve oprošteno ako uđem u neki prijestup ili ako na ZSE uđem u minus da mi to država nadoknadi. To je negdje 80x2000min= 160 000 Eura.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Maknuti Nadana Vidoševića s mjesta koja obnaša………..poslati ga , da pokaže
svoje znanje i sposobnosti na menađerske funkcije, tako da će svoju plaću morati
krvavo zaraditi u nekoj firmi…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!


Maknuti Nadana Vidoševića s mjesta koja obnaša………..poslati ga , da pokaže
svoje znanje i sposobnosti na menađerske funkcije, tako da će svoju plaću morati
krvavo zaraditi u nekoj firmi…

…tako je miami…odmah bi mu bilo jasno gdje su stvarni problemi…

po mogućnosti što više sličnih njemu. tada bi sva hrvatska postala njihova bez ijedne lipe. mi iz splita znamo tko je, što je , odakle je i što misli nadan vidošević.
izvor: ek fakultet u splitu 79-84.

Nadan je parazit

Cookie Monster

kad već ne ma golog otoka bilice bi bile zakon za njega.

who dares, wins


Maknuti Nadana Vidoševića s mjesta koja obnaša………..poslati ga , da pokaže
svoje znanje i sposobnosti na menađerske funkcije, tako da će svoju plaću morati
krvavo zaraditi u nekoj firmi…

Pa bio je u Krašu i što je napravio? Uzeo bonus i fiju….
Kada bi Lepi i parazitska HGK sa svojim nekompetentim djelatnicima bilačemu ponudila bi dobrovoljno članstvo, ali onda nema političkog kadroviranja i kombinacija za Lepog…. Sramota! Dokle ćemo biti ovce?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

On je stvarno imao sreće…ha ha ha…kakav prodavač magle….i već dva desetljeća pliva…

Od gologuzca devedestih do jednog od najbogatijih Hrvata danas, preko politike, i još ima obraza dijeliti savjete.


Maknuti Nadana Vidoševića s mjesta koja obnaša………..poslati ga , da pokaže
svoje znanje i sposobnosti na menađerske funkcije, tako da će svoju plaću morati
krvavo zaraditi u nekoj firmi…

Pa bio je u Krašu. Imali su ok rezultat.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Meni je najbolja izjava da “gdje god sam bio vide se rezultati”. Jedino mi nije jasno kako to da je sa svakog od tih mjesta otišao kad je imao tako ne dobre nego najbolje rezultate?
A 800m2 prostora u Moskvi kao fol za naše izlagače? Pa ni Njemačka nema takav prostor u Moskvi a ona itekako ima što izložiti. Kakva prozirna spika, smiješno.
Iskreno me zanima koliko iza Nadana stoji takvih “procjena”? Kad bi sve te pogrešne procjene plaćao iz svog džepa nisam baš siguran da bi bio u plusu čak i s tim stanovima (žena kćer palog borca)..

Ako je istina ovo sto Nadan govori tj da Hrvatskoj treba tako malo pameti i sreće da iskoristi svoje prednosti onda smo vec na pola puta.U Hrvatskoj ima toliko malo pameti da smo jednostavno van konkurencije po tom pitanju.Sad nam znaci fali jos samo malo srece.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close