Velika Depresija 2 – san ili java

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Velika Depresija 2 – san ili java

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ja sam isto samostalan ulagač već nekoliko godina. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ja sam danas kupio jnaf gotovo po najnižim i thnk..

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Nema tu nikakvih PM-ova….Evo post od 30.10….

Danas izlazi izvještaj u 10…s nestrpljenjem svi očekujemo…no OK, ono što je dobro trenutno i što je trend je ovaj sektor preko bare….jednostavno sve dok nafta raste za dionice ovog sektora nema zime…jučer je cijeli sektor potego 2,3%…vani je ovaj sektor već mjesec dana predvodnik rasta burza…stavio bi i link al neću namjerno, nek se one koji žele nešto znati o ovome sami potrude….

I dalje tvrdim da trenutno ne postoji bolji sektor za ulaganje…Također, korekcija je moguća i vjerojatna, a kakva će bit zavisi o izvještaju….
S druge strane fondovi kupuju što se vidlo s jučerašnje dvije transakcije, a time se i ovaj mali FF još smanjuje…

Već sada su cijene i više nego povoljne.

Pa jel kupujete?
[/quote]

Otkad smo na Vi?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

vidim da je kostolany imao pravo o ekonomistima

Inače kupujem besperpektivne firme danas, koje zadovoljavaju moje tehničke uvjete, ako će niže, onda će otići tamo gdje ne treba, a ja čvrsto vjerujem da DDJH tamo neće ići.

Lijep pozdrav svemircu ili strancu (mislim naški) ili alienu [thumbsup]

Hasta luego hombre!!!

Već sada su cijene i više nego povoljne.

Pa jel kupujete?
[/quote]

Otkad smo na Vi?
[/quote]

Ma neki su me poceli persirati pa sam se pogubil. NHF [smiley]

Evo i mene…………..baš sam uživao danas kao nikad u zadnje vrijeme! Kakva kvalitetna rasprava, argumentirana, poučna cjelovita.

Bravo dečki samo tako…………..

Nego nitko ne govori o temi? Kakve su nam šanse da nam sleti ( ne baš Crni Labud) ali barem sivi………….ono pad Vlade zbog slovenaca………….nemogućnost otplate dugova brodogradnje…….rast vrijednosti dolara kad nama prispiju nove rate od ovih 1,5 mljrd……….. nelikvidnost sustava iduće godine………..kolaps realnog sektora…………..i ne govorim o amerima i Benu nego o Šukiju i Jaci…….[rolleyes]

http://www.cnbc.com/id/33601490

Kakva je težina standardne devijacije, kao mjere rizika, na statističkom uzorku prinosa dionica koji
nije normalno distribuiran ?

Moram priznat, nisam razumio pitanje. Da li se misli na neku drugu distribuciju (studentovu) ili na skewness?

Zadnji od sunca zlatni trak vrh Učki je okrunil, dolčići mići gusti mrak škurinun je napunil. Pala je noć na kućice...

Izgleda da su se ukrcali oni koji su trebali pa je i tema zamrla.
Za nepovjerovat!!!!!!!!!!!!!!! [undecid]

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Vidim kolege Volksbanka nema na forumu a vidim na HRT1 u Otvorenom prica o depresiji. Da nije Volksbank Ljubo?

p.s.
Vidim Hloverki se faca sfrkala od same teme

New Report

Close