‘Veledrogerijama treba osigurati poseban status i prioritet’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Veledrogerijama treba osigurati poseban status i prioritet’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

nije li to na slici onaj iz bauerfeinda koji je muljao s porezima pa ga ulovili s prstima u pekmezu? ali naravno kako sudstvo jos nije reklo svoju zadnju, i nikad anece, on je ugledan biznismen.

Veledrogerijama je  jako dobro.    Još bi ih dodatno nagrađivali ?

pa.s.. ma ..er…..pa, što će sve raditi pacijentima…sad moraju  stajati skroz vani…..došao novi naputak Ljekarničke komore–.-

prvo ide provjera  samoizolacije…tj.,  kartice , ako  blinka …!

Sad smo ko u ambulanti…sestra  kupi kartice..unosi ih magistra  , a čistačica ih razvrstava  i vraća ljudima …..čovječe  !!!

….posljednje  rješenje  ..KARANTENA ….lijekovi kroz PROZORČIĆ  NOĆNE SLUŽBE DEŽURSTVA-…….?  dalje više ne znamo kako …..satelitski ih  ne možemo  slati… do tada će već svi biti izluđeni …pa možemo dati i gratis nešto blago za smirenje…

U jednom momentu kritične nabave početkom ovog tjedna..veledrogerije su  bile zatrpane ..narudžbama…robom…

Roba je kasnila 2-3 dana….maski i dezinficijensa dobiva se na kapaljke, pretpostavljam da Zagreb  ima svega, dok mi u provinciji, čekamo  ostatke…..na kapaljku..

Onda je Medika napravila neki ”  reset!….i kao da je sve odjedanput krenulo s nabavom  bolje…………

Sada su još uvijek prometi pojačani, ladice su napunjene, ali ako ne ljudi  neće pridržavati uputa, sve će  stručno zdravstveno osoblje biti zaraženo , ko u Italiji, a onda …..što dalje..

New Report

Close