EN DE

VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DIVIDENDA????

ne znam šta ti nije jasno? ako znaš neku korisnu informaciju u vezi toga podijeli ju, a ako ne znaš šta znači dividenda samo reci!

ma kolega znam sta je dividenda! nego kolika dividenda treba sjesti,kad vec govorimo o njoj. HVALA

ma kolega znam sta je dividenda! nego kolika dividenda treba sjesti,kad vec govorimo o njoj. HVALA

pa 14 kn ako se ne varam i to za nas dioničare Vdkt-a koji su bili imaoci dionica negdje oko 1.7.
Neznam točan datum.Trebali su isplatiti u 8.mj ali nisu imali casha pa su odgodili do daljnjeg,ali nitko nezna do kada

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

pitanje i ovdje,pitao sam vec na hidri
kada HAC placa dugove grđevinarima ?

Good artists copy. Great artists steal.

Uskoro [thumbsup]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

http://www.poslovni.hr/Content/Article.aspx?id=127605&rnd=1253777760765
Građevinci’ protiv statistike

Prema podacima DZS-a, u prvih 6 mjeseci recesijske 2009. domaći građevinari ugovorili su radove vrijedne gotovo 15 milijardi kuna, 14,6 posto više nego u istom razdoblju lani
najviše je poslova ugovoreno u segmentu javnih zgrada, cjevovoda i cesta, čak 8,6 milijardi kuna. To je za 1,7 milijardi kuna više nego u istom razdoblju lani

Dionica Hidroelektre je od početka siječnja do utorka skočila za 82 posto, Viadukta za gotovo 42 posto

Vidimo da je Hidroelektra skočila duplo više od VDKT a Vdkt ima bolje izvješće također njemu država uskoro vrača veču cifru novaca u odnosu na Hdel.
Vdkt ima još puno za rasti trenutno duplo manje rasto od Hdel.

evo i mene ovod po prvi put……..
pa ako će me i ošišat ništa zato mala količina je u pitanju…….
a ima se za uzet još i to dobro………. [thumbsup]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Prema podacima DZS-a, u prvih 6 mjeseci recesijske 2009. domaći građevinari ugovorili su radove vrijedne gotovo 15 milijardi kuna, 14,6 posto više nego u istom razdoblju lani
najviše je poslova ugovoreno u segmentu javnih zgrada, cjevovoda i cesta, čak 8,6 milijardi kuna. To je za 1,7 milijardi kuna više nego u istom razdoblju lani

Dionica Hidroelektre je od početka siječnja do utorka skočila za 82 posto, Viadukta za gotovo 42 posto

Vidimo da je Hidroelektra skočila duplo više od VDKT a Vdkt ima bolje izvješće također njemu država uskoro vrača veču cifru novaca u odnosu na Hdel.

ne usudim se prognozirati koja će od te dvije dionice više narasti u budućnosti, ali se usudim javno reći svoje mišljenje da je VDKT _bolja_ firma od HDEL, prema pokazateljima poslovanja unazad 5 godina, i IMHO jeftinija dionica trenutno, ( a i vlasnička struktura mi je nekako bolja) te dodatno uz činjenicu da imaju politiku dodjele dividende. Nadam se da će kad naplate ova potraživanja od države podijeliti i dividendu za ovu godinu koju su trenutno odgodili.

I'LL BE BACK

ne usudim se prognozirati koja će od te dvije dionice više narasti u budućnosti, ali se usudim javno reći svoje mišljenje da je VDKT _bolja_ firma od HDEL, prema pokazateljima poslovanja unazad 5 godina, i IMHO jeftinija dionica trenutno, ( a i vlasnička struktura mi je nekako bolja) te dodatno uz činjenicu da imaju politiku dodjele dividende. Nadam se da će kad naplate ova potraživanja od države podijeliti i dividendu za ovu godinu koju su trenutno odgodili.
[/quote]
ZANIMLJIVA IZJAVA…

Eto Vdkt nam je puno pao ali više ne ide dolje ionako
smo previše podcjenjeni i pali u odnosu
na ostale građevinare ovi naši investitori očito
ne čitaju izvješča i ne prate koliko je koja dionica rasla ili pala
a kamoli da gledaju koliika lova stiže VDKT od države
ali nalozi se odozdola gomilaju svi bi jeftino samo da vidimo
koliko ima još naivnih koji će im jeftino htjeti prodati došli smo do 500 kuna
a sada smo pali 10 % uskoro sljedi novi skok gore
pozdrav vlasnicima VDKT… [thumbsup]

Dali će utjecat na ovu dionicu pošto je podcjenjena naj noviji problemi u C.Gori što su se našli
Konstruktor i IGH a sa njima i sam Viadukt naime neće moći izfinancirat radove koji su u velikom gubitku a nisu počeli ni radit pa se povlače

Dali će utjecat na ovu dionicu pošto je podcjenjena naj noviji problemi u C.Gori što su se našli
Konstruktor i IGH a sa njima i sam Viadukt naime neće moći izfinancirat radove koji su u velikom gubitku a nisu počeli ni radit pa se povlače

viadukt nije ništa financirao jer nije investitor. Vijadukt samo kopa i buši di mu se naloži, uzme lovu i ode dalje.

I'LL BE BACK

New Report

Close