Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A da se radi o puno većoj vrijednosti evo dokaza, 2002. godine, kada je izglealo da je sve riješeno govorilo se o vrijednosti ” puno većoj od 10 miliona EURA ” , to je bilo 2002. godine.
Puno više od 10 miliona eura,odnosno 74 miliona kuna, može biti recimo 100 miliona kuna, i to 2002. godine!.

Kolika vrijednost može biti tih nekretnina danas ?

Ponavljam sveukupni kapital danas Varteksa je ca. 270 i nešto miliona kuna…

http://www.nacional.hr/articles/view/1161/

[smiley2][smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi… lakse malo lega sa vijestima da ne bi sutra u blokadu [smiley11]

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

čovjek se više ne može niti našaliti, a da ga svi ne napadnu. znam da on prati iz prikrajka 😉

Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....

Vart za obožatelje

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

dosta se dugo izgleda znalo za tu vijest.

Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....

Vart za obožatelje

….bolje ne može….

Scio me nihil scire

Koliko bila knjigovodstvena vrijednost dionice sa uračunatim recimo 7 000 000 eur ?

sve je lako kad si mlad :)

a poništenjem viška trezorskih dionica?

Lijepo se cupka koliko vidim…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

nikako da se odvaže pa lupe po prodaji. svi nešto sramežljivi, a omjer 3x za kupnju. valjda se čekaju nestrpljivi

Bolje se strpiti ako nema strpljenja onda je potrebno puno čekati, dakle ne srljati[smiley4]………..
POzdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

skida se ovaj varteks pomalo. dokle to može????

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

New Report

Close