mislim da trgovanje pokazuje da upravo drhtavci izlaze. 15% dosta izgleda. neka, bolje sada nego na 260
Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
211,00 46 13:50:44
211,00 4 13:50:15
212,00 25 13:50:15
212,00 63 13:44:03
213,99 23 13:30:14
213,99 20 13:21:44
213,99 15 13:10:26
Završilo na 214, milijun i 300.000kn na prosječnoj cijeni od 211. Kontrolirani rast tik do blokade uz znatan promet, nastavak sutra [smiley2]
Sutra.
220, nece vise. Mozda 225.
Ispod 215 vise neide.
Promet je jako dobar.
Mislim da ovo vise nisu forum igrice…
GFI je moguce u plusu (da ne ureknem).
A onda. Kud koji mili moji.
Na 300 se cujemo i castim cugom.
Da ne ureknem.
Sutra. 220, nece vise. Mozda 225. Ispod 215 vise neide. Promet je jako dobar. Mislim da ovo vise nisu forum igrice… GFI je moguce u plusu (da ne ureknem). A onda. Kud koji mili moji. Na 300 se cujemo i castim cugom. Da ne ureknem.
sad ćeš čut svoje od morisa i inčučune.
[smiley2] nek ti je bog na pomoći
Pa ne navlacim….
Dovro…necemo vise.
VART dobro ide. Ploako ali sigurno.
Nece ovo biti spektakularan rast ali ide lijepo.
Nisam rekao kad.
Ako netko generalno nesto ne z….be trebala bi na 300 komotno ako usporedis sa ostalim firmama.
Kada, neznam.. ali da ima buducnost brate, ima.
Di je gazda.
Sta se nejavlja
Di je gazda. Sta se nejavlja
Da, sad kad je tako lijepo krenuo Varteks nema nam gazde, odlučio čovjek otići s foruma.
ma zagušili ste čovjeka pa je otišao po zraka 🙂
p.s. možda se iskrcao 😉
ma zagušili ste čovjeka pa je otišao po zraka 🙂 p.s. možda se iskrcao 😉
Gazda se nije iskrcao,niti se namjerava iskrcati,naveo je razloge zašto neće pisati,nije napustio forum. Svaki dan je tu.
Ak tebi rast od 50% od početka godine nije spektakularan ja neznam što je!? ja isto posjedujem dionice Varteksa i prezadovoljan sam ovim rastom! mislim da je ovo definitivno u zadnja godina ovakvih prinosa.. uživajmo dok traje[smiley2]
magix: ” ma zagušili ste čovjeka pa je otišao po zraka 🙂 p.s. možda se iskrcao 😉 ” Gazda se nije iskrcao,niti se namjerava iskrcati,naveo je razloge zašto neće pisati,nije napustio forum. Svaki dan je tu.
Hvala gazda.
[smiley2]
dobro je dobro… da ne ureknem [smiley1] polako se čekanje isplaćuje
Još jedan dan trgovine Varteksom za nama, ovaj puta 1,3 miliona kuna prometa.
Prosječna cijena 211 kuna.
Ponavljam , za dionicu kojoj se do ovog tjedna trgovalo prosječno 50-150 tisuća kuna, ovo je velika stvar.
Evo malo o toliko spominjanom povratu nekretnina iz bivše Yuge u privitku:
Izvješće o obavljenoj reviziji pretvorbe i privatizacije iz 2004.
citati:
Prema podacima Društva, koncem 1991. Poduzeće je u poslovnim knjigama imalo
iskazane vrijednosti nekretnina na ratnim područjima koje nisu uključene u procijenjenu
vrijednost temeljnog kapitala. Nije uključena 51 prodavaonica u Srbiji (od čega su 32
prodavaonice u vlasništvu Društva), jedanaest prodavaonica u Crnoj Gori (od čega je pet
prodavaonica u vlasništvu Društva) te 27 prodavaonica u Federaciji Bosne i Hercegovine (od
čega je 19 prodavaonica u vlasništvu Društva).
Pa nadalje:
Procijenjena vrijednost vraćenih 28 prodavaonica u Srbiji iznosi 7.039.802,09 EUR( tadašnja procijena ). U tijeku obavljanja revizije (veljača 2004.), Društvo je sastavilo pisanu izjavu prema kojoj nije podnijelo
zahtjev za povećanje temeljnog kapitala za vrijednost vraćenih nekretnina u Srbiji, uz
obrazloženje da ne raspolažu zemljišno knjižnim izvacima za sve vraćene nekretnine.
Trenutni kapital i rezerve Varteksa su 273 miliona kuna, ovdje govorimo o preko 50 miliona dodatnog kapitala!
[smiley2]