Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

je pa zato se kladimo, da nam ne bude dosadno [smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Belex15 773,14 -5,49% evo sto se desava nakon 3 tjednog pumpanja….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

je pa zato se kladimo, da nam ne bude dosadno [smiley]

Meni nije dosadno. [thumbsup]

Nego zašto očekuješ potop?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pa dobro, nisam mislio baš potop, nego recimo -6%, -7% uključivo s današnjim danom.. a kaj ja znam, možda zato jer sam 70% u kešu :).. možda se navuče i na cijeli tjedan.. ili 2 tjedna.. ali neka korekcija njima tamo bi bila očekivana, odletili su preko 50% gore u 6 mjeseci. nije da ja tvrdim da će to baš biti tako, samo da se ja kladim na crveno. svi se nešto klade, pa zašto ne i ja [smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Leuthold Sees S&P 500 Surging to 1,350 as ‘Psychology’ Improves
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aT2Dzy3ZlRbI

Steve Leuthold, whose Leuthold Core Investment Fund has beaten 95 percent of its rivals in the past five years, said the Standard & Poor’s 500 Index will jump to 1,350 next year as the economy recovers from the worst contraction since the Great Depression.

The 71-year-old investor, who turned bullish after his Grizzly Short Fund returned 74 percent because of the equity market rout in 2008, predicts that the stock index will end 2009 at 1,200. He joins Byron Wien, hired as a strategist by Blackstone Group LP in August, in predicting that the S&P 500 will complete a 77 percent surge from its March low on Dec. 31.

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

New orders to U.S. factories fell in August by the largest amount in five months, as American manufacturers struggle to emerge from the recession.
The Commerce Department said Friday that demand for manufactured goods dropped 0.8 percent, much worse than the 0.7 percent gain that economists had expected.

katastrofa, jedna loša vijest za drugom, sad već ozbiljno sumnjam da su zadnjih mjeseci bili lažirani podaci kako bi se omekšalo Kineze i ostale da kupuju USA obveznice pod pokrićem ”oporavka”. Ovo je nejvjerovatno da sve puca baš u isti trenutak.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ovakav tjedan ne bi im ni Hitchcock uspio izrežirati.

http://www.seebiz.eu/hr/politika/obama-nije-uspio-nista-od-olimpijskih-igara-u-chicagu,57617.html

Ništa strašno se ne dešava. Ako pogledamo kako su probijali 8000 i 9000 onda se je ovo moglo i očekivati. Jedan uzmak na 94-500 davljenje na toj razini (sad je jedinu pitanje koliko dugo će to trajati) i onda neki scenarij sa pitaj Boga kojim vjestima da bi se napravio juriš i proboj 10 000.
Da nije bilo G-20 i one njihove izjave o kraju recesije prije bi krenuli dolje te bi već idući tjedan mogli gledati taj scenarij. Ovako kako kako stvari stoje rekao bi druga polovica 10. mjeseca.

who dares, wins

Ništa strašno se ne dešava. Ako pogledamo kako su probijali 8000 i 9000 onda se je ovo moglo i očekivati. Jedan uzmak na 94-500 davljenje na toj razini (sad je jedinu pitanje koliko dugo će to trajati) i onda neki scenarij sa pitaj Boga kojim vjestima da bi se napravio juriš i proboj 10 000.
Da nije bilo G-20 i one njihove izjave o kraju recesije prije bi krenuli dolje te bi već idući tjedan mogli gledati taj scenarij. Ovako kako kako stvari stoje rekao bi druga polovica 10. mjeseca.

Ja bih rekao do početka objave izvješća za 3Q. [thumbsup] [lol]

Vratim se s pive a dotle oni u zelenom:

Dow Jones Industrial Average(DJI: ^DJI)
Index Value: 9,521.45
Trade Time: 2:38PM ET
Change: 12.17 (0.13%) UP
Prev Close: 9,509.28
Open: 9,507.62
Day’s Range: 9,430.08 – 9,524.78
52wk Range: 6,440.08 – 10,844.70

Tko rastura razne xA analize molim neka mi otkrije
kako se ovo može odraziti u ponedjeljak, a gledano na naš ovotjedni ROKAJ-Fest ?

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Rezultati za 3Q će biti bolji od očekivanih te će to podići dionice i indexe. Tu je lova – tu se dijeli dividenda a ne na nekom džob riportu ili na nekom sentimentu. Nije da to nema svoju težinu ali više kao glsavni smjer – to je dizalo index zadnjih 4-5 mjeseci. Sada će rezultati.

Evo i ja se vratih s pive a Ameri u plusu kako sam i predvidio. A vi koji ste danas prodali, burzo [bye]

New Report

Close