Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je super o nezaposlenosti. Prije će se izaći iz recesije i oporavljati. E da mi je sad love! [thumbsup]

Kako će prije izaći iz recesije ako otpuštaju ljude. Ti ljudi smanjuju potrošnju i GDP pada.
[/quote]
Dobit će oni socijlnu pomoć koja je veća nego naša plaća.A neće smetati na poslu. No važno je to što će već slijedeći mjesec vjerojatno porast biti duplo manji. recimo 130000 i to će onda biti jako jako dobro. Ovi podaci su samo kratkoročno loši no to je približilo oporavak za jedan kvartal.

ATX -3,79% stvarno se nesjecam kad sam zadnji put to vidio

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

Nadam se da je još netko gledao sada Ken Langone-a na Bloomberg TV. Mala lekcija iz ekonomije. Bravo Ken!

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Trebalo se jučer nakrcati s CIT, kad je bio oko dolara!

Jure Ameri u plus. Imate još 24 minute za ukrcaj! [thumbsup]

Jure Ameri u plus. Imate još 24 minute za ukrcaj! [thumbsup]

danas zavrsavaju u plusu ili oko nule [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ATX -3,79% stvarno se nesjecam kad sam zadnji put to vidio

Imali su oni bodova isto koliko i Crobi u isto vrijeme. Još nam puno treba da ih stignemo.

oćemo bacat oklade? pon i utorak potop u Ameriki, a u srijedu i četvrtak mali odbijanac.. to je ak ne bude nekih "nepredviđenih" vijesti.. stavljam 10 000 lipa

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

već minus samo 0,37 %.

oćemo bacat oklade? pon i utorak potop u Ameriki, a u srijedu i četvrtak mali odbijanac.. to je ak ne bude nekih "nepredviđenih" vijesti.. stavljam 10 000 lipa

…znači i danas završavaju u minusu???????????

Obratiti paznju na scenario od pocetka rujna… slatko sam se nasmijao kad sam vidio da je i evil na istome tragu……opet ce mijenjati caunt [lol]

Scio me nihil scire

Koliko postova a nijedan da pogodi, te će gore, te će dolje, pa malo ravno pa krivo.
Sorry, ali to svakako ne naliči na ništa. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close