Upravi Adrisa za ‘vrat će puhati’ nova Udruga dioničara

Naslovnica Forum Komentari članaka Upravi Adrisa za ‘vrat će puhati’ nova Udruga dioničara

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nedvojbena su samo pitanja – di su pare i tko će vratiti pare tj. tko će vratit 978miljuna kuna koje je g. Vlahović i njegov NO dao g. Todoriću a ovaj očito potrošio. Ne sjećamo se da su gornje ulaganje u Agrokor odobrili mali dioničari pa je odgovor na pitanje – tj. prijedlog neka lovu vrati g. Vlahović osobno tj. neka proda svoje dionice a neka traži da mu Todorić vrati lovu.
Drugo je pitanje koliko je potrebno napraviti rezervacije od 978mil kn – sigurno barem 50% tako da bi Adris mogao i biti u gubitku u 2017.
Treće je pitanje moze li g. Vlahović i dalje vodit Adris – priča se ne iz više razloga a sigurno u RH ima par ozbiljnih managera koji vode grupacije ili holding kompnaije a koji mogu uspješnje voditi Adris (vjerovatno je to profil financijaša ala g. Pripic jer jedino financijaš strategy moze vodit Adris a ne markentigaš).
Ključno je pitanje da li će dioničari Adrisa dozvoliti da g. Vlahović upravlja sa preostalih 3,6mld casha koji ima Adris na računu (naravno pitanje je da li i taj cash nije u plasmanima ala Todorić). Ono što se ne smije dozvoliti da stranac bude novi director Adrisa…

Tako dakle, Adris je kreditirao Agrokor? E pa sad je jasno tko je financirao lex Agrokor!

Velikom broju dionica na ZSE bi trebala puhati za vrat Udruga malih dioničara, a pogotovo onima koji putem trezora ruše cijenu dionice, kao da im je u interesu da firma što manje vrijedi, doslovno sprdačina s malim dioničarima.

New Report

Close