Uplate za okupljanje

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Uplate za okupljanje

evo uplatio jučer u zabi, ali ne općom uplatnicom nego sa svog
tekućeg na Vjekin….
mislio sam uplatiti 200,01 kn ali sam si mislio ako je već netko napravio
istu uplatu……hm…. i tako uplatih 200,20 kn…. pa nek me netko izlipari ako može….!
…a ako sam ja uplatio najviše, najbolja stolica je moja….[smiley1][smiley2][smiley1]

Sve se bojim da ćeš ti nekome sjediti u krilu….[smiley2][smiley2]

Naiskrenije: Tako bi vam se rado pridruzila, ali sam zaista uvrjedjena sto sam jos pod moderiranjem. Ovo je bio moj zadnji post ovdje.

Pozdrav i sretno u investitorskim vodama.

ANASTASIA JE OTISLA!

Oh,opet ću imati posla na virtualnoj zajednici…ima jedna stvar dragi moji forumaši,na virtualnoj zajednici se ne može umrijeti…ostajete zauvijek u memoriji…[smiley11]


Ja mislio na ribe na dvije noge. Bilo riječi o tome sad se zašutilo, ne mislite valjda povest i žene?[smiley2]

jesi ti lud, kakve zene[smiley1]

LEDO, mlinar, tisak , dalekovod


Naiskrenije: Tako bi vam se rado pridruzila, ali sam zaista uvrjedjena sto sam jos pod moderiranjem. Ovo je bio moj zadnji post ovdje. Pozdrav i sretno u investitorskim vodama.

ma hajde, tko da se jos i na to ljuti, pa ja cu ZAUVIJEK bit moderiran pa opet dobro[smiley1]

LEDO, mlinar, tisak , dalekovod

mark1:

A ovako Posejdon sprema-http://www.crochef.com/index.php?recept=109

Ma ne kolege!!!!

Kada Posejdon sprema ribu onda to izgleda ovako!!!!
Gledati sljedećim redosljedom!!
Korak 1 – Korak 2 – Korak 3

[smiley2][smiley2][smiley2]

Jel vam zazubice rastu?????[smiley2]


koja greška staviti petrusimen na dobru ribu!!!! I to još prije pečenja!!!!! Pa sva riba daje po petrusimenu a ne po moru!!!!!!!!
Jao jao…..ko te nauči….[smiley15][smiley16]

Primjetija sam i ja to , ali možda posejdon tako voli. Ja ribu na kraju začinim masl.ulje , bijeli luk , petrisimul , papar ( dobro pomješano naravno). Posejdone samo ti ulovi ostalo je lako.


Primjetija sam i ja to , ali možda posejdon tako voli. Ja ribu na kraju začinim masl.ulje , bijeli luk , petrisimul , papar ( dobro pomješano naravno). Posejdone samo ti ulovi ostalo je lako.

ajme majstora ,pa vi bi pokvarili i protona da možete[smiley1]
ko je vidio stavljati te začine osim kupanja u maslinovom ulju kad se ispeče
ako stavljate te začine onda kupit sardinu postira i imat ćete isti okus ko da je šampjero[smiley1]
riba mora ‘smrdit’ po moru !

xmenergy to ti se u mom kraju naziva “konča” i daje poseban okus ribi , ako znaš to je bili luk i petrisimul ??


koja greška staviti petrusimen na dobru ribu!!!! I to još prije pečenja!!!!! Pa sva riba daje po petrusimenu a ne po moru!!!!!!!! Jao jao…..ko te nauči….[smiley15][smiley16]

Ako si voljna, rado se prepuštam tvojoj poduci!
Bit ću dobar učenik…sve ću napravit kako me ti uputiš. [smiley2]

La vita e bella!

ako cemo o ribi evo mog rostilja ljetos[smiley11]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

@ wiking

Jel to malo pregorilo….?

Izgleda da mu je stvarno prigorilo , a šta će bit sa ovima koje nije još ni okrenija ,, malo prejaka žera wiking….

Wiking jesu arbuni ili mali pagarići…..

New Report

Close