Unajmili zgradu u centru, uložili dva milijuna kuna i otvorili moderniji hostel

Naslovnica Forum Komentari članaka Unajmili zgradu u centru, uložili dva milijuna kuna i otvorili moderniji hostel

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

interesantan projekt [emo_smijesak]

Posao u hostelu traje 24 sata dnevno. “Nije lagan, ne bih ga preporučio nikome tko se ne namjerava potpuno posvetiti ovome.”

Znaju li to ovi u BICRO-u gdje je doticni financijski direktor? Usput, u ovom slucaju poslodavac = gradjani.

Ovo je priča za malu djecu…u BICRO bio fin direktor….imao bivši hostel, iznajmio novi, digao kredit od 2Mkuna..i ima 27 godina, ma daj pa tko to vjeruje…pa to je slično našem ministru okoliša koji je nakon faksa odmah postao direktor u komunalnom u Jaski…zlatna mladež, love ko pljeve, a tata sve financira…za mjesec dana kad mu to dosadi bit će ministar financija…

Maneken, samo hrabro!

Baš dobro da su se našli pametni sveznadari koji sve o svemu znaju a nisu se digli iz svog kreveta… Kriva vam je vlast, država, kriza i svi ostali, a kad treba radit rađe pametujete po portalima. S ovakvim komentarima cijeli projekt još više dobiva na značaju jer je sve postignuto isključivo radom, znanjem i s velikim mudima… Keep up the good work! 😉

s obzirom da je prijatelj nedavno otvorio hostel pa sam iz prve ruke čuo dio posla oko toga jasno vidim da je u projekt iz članka uključeno još nešto osim rada, znanja i velikih muda, možemo samo pretpostavljat što je to. a to da možeš paralelno bit direktor u BICRO-u i vodit ovakav projekt si može zakačit mačku o rep. ispada da iz hobija možeš vodit hostel.

bobo, ne lupetaj.
imam svoju firmu, ne lezim cijeli dan u krevetu. Upravo tako i znam da za bilo kakav ozbiljan posao treba biti potpuno posvecen onome sto radis. Doticni ocito uz ‘potpunu posvecenost’ stigne obavljati i, vjerujem ne bas trivijalnu, funkciju financijskog u BICRO-u, koju placaju gradjani. Mislis da mu placaju da bude potpuno posvecen necem drugom? Bi li ti drzao takvog zaposlenika u svojoj (ocito hipotetskoj) firmi? Razvijanje vlastitog biznisa u vrijeme koje placaju gradjani je dovoljan razlog za nogu u straznji dio tijela.

Ako ti je prijatelj, lijepo da ga branis, ali ne pricaj gluposti. Osim ako nisi jedan od onih sto su mu posudili milijun i kusur, onda mi je vec jasnije zasto pises to sto pises.

BICRO – poslovno inovacijska agencija Republike Hrvatske, da nema ono RH čovjek bi mislio da je agencija u najmanju ruku negdje iz Norveške!
Nekada, dok je bilo planske ekonomije i kad je bilo reda i odgovornosti u društvu ovakvi pojedinci, a i oni koji bi stajali iza njih bi završavali na robiji i nestajao bi im svaki trag prije no što bi im palo na pamet davati takve izjave, …ali borili smo se i ginuli da bi danas imali demokraciju koja vlada nad stokom sitnog zuba, zar ne?

New Report

Close