Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.12.2025. u 12:45
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
ULPL
10,06
3.905
388
10,00
10,20
-1,96%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…….”Tijekom dana očekuje se još objava tromjesečnih poslovnih izvješća kompanija čije su dionice među najlikvidnijima, poput brodara, za koja imamo dobra očekivanja”……..

Tako dakle , znači zato se mrdnulo s mrtve točke.
Samo naprijed !

Čitam prospekt i vidim da njihova inozemna tvrtka kčer (United Shipping Services One Inc. ) dobija lijepe novce od dokapitalizacije 6,068 mil.$ za investiranje u obnovu flote.
4 nova tankera su naručena (51.800DWT). Isporuka prvog poč. 2009, drugog sredinom 2009. trećeg poč. 2010. i četvrtog sredina 2011. Prva dva po cijeni od 45 mil. $, a drugi su po 20 mil E….cca…
Ne bi se čudio da tu osvane i neki polovnjak…

opala!

Do sada su se držali politike ravnomjernosti što se tiče naftaša i bulkera pa im preostaje nabavka bulkera za ujednačavanje….

opala!

Stigao prospekt. U petak odoh uplatiti, ako rade banke.

Svima kad tad svane, samo se treba probuditi.

Do sada su se držali politike ravnomjernosti što se tiče naftaša i bulkera pa im preostaje nabavka bulkera za ujednačavanje….

Pise u prospektu malo ispod toga da ce i dalje biti aktivni na sekundarnom trzistu brodova. Drugim rijecima, kupice vjerojatno jos pokojeg bulkera.

Jesam ja jedini koji nije dobio pismo!? A jos zivim u Puli ! Zali boze nase poste [angry]

...Imperare sibi maximum imperium est...

Jel već tko dobio ako ima dionice na skrbničkom u POBI?

x

Uljanik je najbolja brodarska dionica ! Kada ide izvješće za 1Q? Ja se nakrcao [thumbsup]

Prošle godine je izvješće za 1 Q bilo oko 10.5. Vjerujem, da će ove godine biti isto tako.[wink]

Dobila i ja prospekt!Kolika je provizija kad se u uplaćuje u RBA banci direktno?[smiley]

Dobila i ja prospekt!Kolika je provizija kad se u uplaćuje u RBA banci direktno?[smiley]

na 1000kn provizija 3,5 kn. cini mi se bagatela.[smiley]

Jesam ja jedini koji nije dobio pismo!? A jos zivim u Puli ! Zali boze nase poste [angry]

Moj tata i ja isto nismo, a imamo isto adrese u Puli [cry]

Moja žena dobila pismo a ja ne ,ista adresa isto prezime.Tako to funkcionira kod nas.Ma nema frke,ima vremena.[smiley]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close