zvonare
mene više niti ne moraju čekati!! u mjesec dana otkada sam tpng zamijenio sa atpl nekih 80% plusa! a na atpl je vlak tek krenuo sa perona! kad će krenuti ovdje…. za 4-5 mjeseci kako sada stoje vozarine!? ako i tada!
u stvari, nema veze! sretno vam bilo! i želim što veći prinos!
Za vikend velik rast vozarina se desio,u ponedjeljak ce poceti veliki rast tankerasa. Prelit ce se i na nase trziste
Nisi prodao, nisi još ništa zaradio. Amen!
tako je lojtra! u pravu si! nisam prodao, a kako stvari izgledaju niti neću tako skoro. i sve to vrijeme neću ništa zaraditi!!
a ti i dalje samo grintaj i pjevaj borbene! brod će uskore nestati s obzora i nećeš vidjeti kako ti mašem!!
Ulpl danas 36 posto a jdpl 27!!! Kasno sam to vidio ali sam odmah nadokupio tpng Valjda ćemo i mi. I atpl je trebalo dugo čekati.
Tehnicki gledano imali smo dno na 32-33kn pa rast na 60kn…sad smo imali vise dno na cca 40kn…pa je vrijeme i za veci vrh preko 60kn.
Osobno se nadam brojci 80-100kn do kraja godine kad vozarine budu divljale.
Tehnicki gledano imali smo dno na 32-33kn pa rast na 60kn…sad smo imali vise dno na cca 40kn…pa je vrijeme i za veci vrh preko 60kn.
Slazem se imali smo dva dna. Spot je vec 11 000 k danas. Po mom skromnom mišljenju ide sada dobar rast blizu 60
Osobno se nadam brojci 80-100kn do kraja godine kad vozarine budu divljale.
obzirom da je atpl korekcija, povući će i ostale brodare sa sobom…
Cijeli svijet izlazi iz karantene, avio prijevoz raste, OPEC dize proizvodnju…ma kud ces bolji signal. Malo gledao cijene brodova…na razinama od 2016 kad je Tpng bila 80kn.
Eto ja ocekujem cudo do kraja godine i cijenu 88 kn.
obzirom da je atpl korekcija, povući će i ostale brodare sa sobom…
Ma bas..za korekciju je potreban rast…a Tpng to nije prosla. Ceka se skok vozarina, a dionice akumuliraju.