Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

TPNG (Tankerska Next Generation d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TPNG (Tankerska Next Generation d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uskoro stiže polovica godine i onda možemo očekivati rast vozarina.

Teško će se tada više moći kupiti ispod 50, vidjeli smo danas koliko ima nestrpljivih.

forumas., 06.05.2021. u 14:20

Uskoro stiže polovica godine i onda možemo očekivati rast vozarina.

najavljivao si ti jak rast vozarina već za prvu polovinu ove godine 😂

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Mr+ 5300

Može li netko reći koliko je točno dug atpl-a?

Uh kriva tema.

lojtra, 06.05.2021. u 21:17

Uh kriva tema.

A mislim da je ogroman,s druge strane TPNG je u debelom plusu.

Čudi me da ovi koji prodaju atpl ne prelaze na tpng. Ovdje će biti još veći rast, avioni čekaju ko zapete puške.

@lojtra

ahahaha

tpng ne zanima nikoga osim vas par koji ste ovdje zaglavili i svaki dan pišete isto čekajući godota…

pogledaj si FI od atpl i od tpng, pa projekcije za 2Q za atpl i tpng pa će ti biti jasno zašto atpl raste, a tpng stoji…a možda i neće 😆

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Kakva je bila jurnjava na Ingri a sad prolaze dani bez trgovanja. Jamčim ti da će uskoro tako biti na atpl.

Inače, to da se ništa ne pita i ne piše je dobar znak za dionicu. Kao sad ovdje i na Ingri.

Mr5600+ ocigledno napredujemo

lojtra, 07.05.2021. u 11:27

Čudi me da ovi koji prodaju atpl ne prelaze na tpng. Ovdje će biti još veći rast, avioni čekaju ko zapete puške.

mene čudi što još niste progledali i ne prelazite sa tpng u atpl!! za obrnuti slučaj ima više nego dovoljno vremena!! barem još 4-5 mj!

randopph, 07.05.2021. u 19:29

lojtra, 07.05.2021. u 11:27

mene čudi što još niste progledali i ne prelazite sa tpng u atpl!! za obrnuti slučaj ima više nego dovoljno vremena!! barem još 4-5 mj!

Aha cekat ce tebe 4-5 mjeseci

New Report

Close