Uskoro stiže polovica godine i onda možemo očekivati rast vozarina.
Teško će se tada više moći kupiti ispod 50, vidjeli smo danas koliko ima nestrpljivih.
Uskoro stiže polovica godine i onda možemo očekivati rast vozarina.
najavljivao si ti jak rast vozarina već za prvu polovinu ove godine 😂
Uh kriva tema.
A mislim da je ogroman,s druge strane TPNG je u debelom plusu.
Čudi me da ovi koji prodaju atpl ne prelaze na tpng. Ovdje će biti još veći rast, avioni čekaju ko zapete puške.
ahahaha
tpng ne zanima nikoga osim vas par koji ste ovdje zaglavili i svaki dan pišete isto čekajući godota…
pogledaj si FI od atpl i od tpng, pa projekcije za 2Q za atpl i tpng pa će ti biti jasno zašto atpl raste, a tpng stoji…a možda i neće 😆
Kakva je bila jurnjava na Ingri a sad prolaze dani bez trgovanja. Jamčim ti da će uskoro tako biti na atpl.
Inače, to da se ništa ne pita i ne piše je dobar znak za dionicu. Kao sad ovdje i na Ingri.
Čudi me da ovi koji prodaju atpl ne prelaze na tpng. Ovdje će biti još veći rast, avioni čekaju ko zapete puške.
mene čudi što još niste progledali i ne prelazite sa tpng u atpl!! za obrnuti slučaj ima više nego dovoljno vremena!! barem još 4-5 mj!
mene čudi što još niste progledali i ne prelazite sa tpng u atpl!! za obrnuti slučaj ima više nego dovoljno vremena!! barem još 4-5 mj!
Aha cekat ce tebe 4-5 mjeseci