Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dionicar, 04.07.2021. u 18:44

@zorangutan

Ja opet ponavljam..  sveto trojstvo i lux. To će napraviti da sebi sami umanje vrijednost ? Pa jedva da skupa imaju trećinu i kako im to može proći ?

a što će biti ako firma zbog velikih dugova i gubitaka u najskorije vrijeme ne dobije većinskog vlasnika s kešom? pa opet bude blokiran račun? onda ćete svi moliti da dođe netko i uloži pare unutra i spasi firmu od stečaja u kojem sve gubite.

kod ovako nestabilnih firmi kojima prijeti fin.omča lako se situacija okrene za 180,pogle dalekovod

budapest !

A što će biti ako UG kupi tehniku koja mi gradu zgradu tj city Island i optimu u paketu ?

Posto svako piše na forumu šta ako ovo, šta ako ono…pa bi ja podijelio jedan, šta ako gospoda skupe 15M€ za otkup ostatka dionica od ostalih dioničara po nominalnoj cijeni od 900 kn…

tocno to gospon snjegovic… jos 5 stanova u gorici za prodat.. dakle jos im to nije knjizeno u dobit..

uskoro lova od buzina.. i nadajmo se uskoro i NETO dobit +!

za sada je EBITDA +!

godpoda mislim da nece skupit.. ali mislim da ce netko preuzet firmu i njih isplatit.. moje misljenje.

nadalje.. ja jedino znam da se unazad 2 mejseca pojavio nalog na kupnji od 500 komada po 210 kn.. sto netko ide bacit u vjetar 105 000 kn ?

mozda sad skupkja u tisini….

dionicar, 06.07.2021. u 12:16

nadalje.. ja jedino znam da se unazad 2 mejseca pojavio nalog na kupnji od 500 komada po 210 kn.. sto netko ide bacit u vjetar 105 000 kn ?

mozda sad skupkja u tisini….

kolega “redizajnlos” se nedavno baš kao i ti sada čudio “zar bi netko uložio 110.000 kuna u dionice dlkv na 1,05 kuna da nije uvjeren da ubrzo kreće rast cijene”…za svega par dana cijena je potonula do 0,5 kn i sad se jedva drži na 0,7…a ni to vjerojatno neće dugo jer kad dođe vrijeme za konverziju po 0,1 kn cijena će vjerojatno dodatno potonuti….toliko o “onima koji znaju i ne bacaju novac u vjetar”…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

da ali  na DLKV je to moguce.. kao i na svim dionicama gdje netko drzi kontrolni paket sto sa tehnikom niej slucaj….  ovi nemaju ni 50% …

Opet ako ovo, ako ono…

Kupis THNK ako si u mogućnosti za 15M€ i gubitkom od 50M€ …..a narednih 10 godine ima poslova za 5 Milijardi € samo u ZG…

I nemojmo zaboraviti kakvu stratešku prednost ima THNK…400 zaposlenih nije mala stvar…

S ponudom od 7 Rimac Nevera automobila mogu preuzeti THNK…kladim se da bi prije preko leasinga dobile te pare za kupnju automobila nego da traže pare za jednu respaktibilnu gradjevinskom tvrtku kao THNK…

Skupina koja treba preuzeti Tehniku tužbom isposlovala odgodu

Ako zarolate forum par stranica unazad di ja predvidjam tocno ovaj rasplet dogadaja

tj bio sam u pravu za razliku od ostalih….

jos su me zvali drukerom… i teorije ekipe koja se ovdje dotepla nebi pas sa maslom..i te

usporedbe sa drugim dionicama su totalne

gluposti…i samo da napomenem sada kad je tuzba u toku proces moze trajat godinama nove

tuzbe itd sto sam takodjer jos davno predvidio…

`

~

1

!

2

@

3

#

4

$

5

%

6

^

7

&

8

*

9

(

0

)

-

_

=

+

Delete

Tab

q

Q

w

W

e

E

r

R

t

T

y

Y

u

U

i

I

o

O

p

P

[

{

]

}

\

|

@

a

A

s

S

d

D

f

F

g

G

h

H

j

J

k

K

l

L

;

:

'

Enter

Shift

z

Z

x

X

c

C

v

V

b

B

n

N

m

M

,

<

.

>

/

?

Close

Space

.com

.au

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ja sam mišljenja da je bitno da nema stečaja i da je poslovanje stabilno… Tj. Da je dio potraživanja otpisan.

I da je za 2020. EBITDa nakon dugog niza godina konačno u plusu…

Kad se vec razbacujete ekonomskim pokazateljima poslovanja onda napisite tocne podatke ili bar stavite link na iste koje potvrđuju pozitivanu EBIT ?!

Znači po https://www.mojedionice.com/dionica/THNK-R-A za 2020

Malo toga je za 2020 “pozitivno” a knjigovodstvena vrijednost dionice je – 883 kn !!

Pozdrav

svi smo mi Crobex

dionicar, 07.07.2021. u 11:34

Ja sam mišljenja da je bitno da nema stečaja i da je poslovanje stabilno… Tj. Da je dio potraživanja otpisan.

I da je za 2020. EBITDa nakon dugog niza godina konačno u plusu…

svašta ti zamišljaš jer mašta nema granica….TK je ipak neka druga priča…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close