Kolega snjegović .. za koga ja lijepim linkove ?
Još je tek stvar odluke tko će to biti, što će biti poznato u sljedećih 30 do 45 dana, te bi tako trebala biti završena transformacija poslovnih procesa. Kroz dokapitalizaciju će Tehnika osigurati važnu financijsku injekciju koja joj treba za kompletan oporavak i stabilizaciju.
Dakle do 15.7. bi sve trebalo biti riješeno..
ajmo se kladiti da ništa neće biti riješeno..kako ne kužiš da se iz postupaka ove trojice vidi da su planovi za dokapitalizaciju propali jer su oni očito računali na strane ulagače s kojima bi išli na preuzimanje tehnike, a svi ovi jihovi manevri ukazuju da od toga neće biti ništa
mene ne bi čudilo da se “bida” a lako moguće da se bida ko i na optimi…
bidat će se vjerojatno iskrcavanjem po bidu čim ti prođe tvoj famozni 15.07. ..pa da ne bude bidanje slično dalekovodu gdje je “bidano” sa 6 kuna na sadašnjih 0,6 kuna.
najbolja mi je ekipa koja nije u dionici pa pise samo ruzne stvari… ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje.
svako neka sa svkjim novcima radi sto zeli.
ne znam ima li smisla da postam uopce…..
Kolega snjegović .. za koga ja lijepim linkove ?
Još je tek stvar odluke tko će to biti, što će biti poznato u sljedećih 30 do 45 dana, te bi tako trebala biti završena transformacija poslovnih procesa. Kroz dokapitalizaciju će Tehnika osigurati važnu financijsku injekciju koja joj treba za kompletan oporavak i stabilizaciju.
Koje bajanje i sušto ne poznavanje predmeta!
Prije dokapa ( ako ga ikad bude ) ici ce rezanje zbog pokrica gubitaka. Dali ce to rezanje bit na 10 kn ili manje ..o tom potom..tek onda mozete racunat da ce “strateski partner” uc sa nekim kapitalom.
I dok ne vidite poziv na G.S. sve je to “prodaja magle”
Da ne ispadne kako svi pisu lose a samo jedan dobre postove..
Od ponedjeljka je Tehnika u redovnom trgovanju
Pozdrav
Hvala kolega na podsjetniku ali i sam sam ti zaključio da je u redovnom.
Meni niti jedan “komentator” tj forumaš nije odgovorio… Ja sam to već više puta pitao.. ali nitko ništa.. zar su lux i sveto trojstvo zaista stjecali dionice po “visokim” cijenama da sami sebe osiromase ? Dakle molom neke konkretne odgovore potkrepljenje nečim…
Hvala
Prije dokapa ( ako ga ikad bude ) ici ce rezanje zbog pokrica gubitaka. Dali ce to rezanje bit na 10 kn ili manje ..o tom potom..tek onda mozete racunat da ce “strateski partner” uc sa nekim kapitalom.
sve je to vrlo izgledno i sve je to već puno puta viđeno na ZSE..niti drugi mali dioničari drugih firmi nisu vjerovali takvim upozorenjima sve dok nije došao poziv na skupštinu kao kod DLKV…a onda je bilo prekasno za izlaz i uslijedio je strmoglavi pad dionice sa 6 kn pa sve do trenutnih 0,6 kn (koja je i dalje još uvijek previsoka cijena u odnosu na ono što ide)…
Ja opet ponavljam.. sveto trojstvo i lux. To će napraviti da sebi sami umanje vrijednost ? Pa jedva da skupa imaju trećinu i kako im to može proći ?