LUX je jendostavno kupio 20% tehnike
ako pitate za od kdua Bojanu i Boranu novac, njima je uplacivao LUX.. i onda su Bojan i BBOran tj investicijska drustva i njihovo ime kupovali dionice.
cak se spominje zajam koji je LUX dao bojanu i boranu tj pozajmica.. procitajte dokumente sve lijepo pise….
ako to pitate…
i ekipa, jeste li se opernatili javnom ponudom? 😁
odgođeno ili ne nije bitno jer je očito da oni neće dati ponudu jer nemaju para. možda da im vi date kontra ponudu pa otkupite njihove udjele? 😆
moze. ja placam 1kn / dionici. i kupio cijelu firmu za manje od 40k eur. kupujem sve od svih doslovce.
mislio sam da dionice thnk ipak procjenjuješ na više od 1 kn ali ok, sada bar znamo koja je fer vrijednost 👍
Ja nemam ništa protiv da sa dokpitalizacijom dokupim isti broj tj. postotak koji sad imam po nominalnoj cijeni…
Po svemu viđenom do sad gospoda su tužbom odgodila ponudu vrlo vjerovatno jer nemaju love. Koliko će trajati odluka suda to ćemo još vidjeti. U slučaju gubljenja upravljackog prava vrlo vjerovatno će doći do rasprodaje THNK dionica od strane gospode. Kako će teći ta rasprodaja ćemo vidjeti ( blok transakcija ili po malo ) Tko zna možda udje jači igrac u THNK.
Jednom je rekao kolega Data ovo je dionica za strpljive i sa jakim živcima.
Sretno svim dioničarima THNK…
@tovarish. nista vi ne razumijete.
sto nije logicno da kada se nesto kupuje, kupuje se jefino kada se recimo mogo kupit stan u novogradnji vec za 1400 eur / m2 npr 2015/ 2016… a prodaje sad!
dakle ja rekoh da placam kunu / dionici jer zelim kupit firmu za jeftine pare, kao sto su se 90ih kupovale firme. a onda prodam vama po 1000kn / dionici. 😉 🙂
nadalje, sto zaista svi mislite, da je LUX i nas trojac ulazio da popusi pare???
da da.. ekipa sa 2. vlasnikom je placala 10 – 130 kn da bi prodavala po lko? 3 kn / dionici?
da ponovimo gradivo ko u školi…
Još je tek stvar odluke tko će to biti, što će biti poznato u sljedećih 30 do 45 dana, te bi tako trebala biti završena transformacija poslovnih procesa. Kroz dokapitalizaciju će Tehnika osigurati važnu financijsku injekciju koja joj treba za kompletan oporavak i stabilizaciju.