Taj koji je prodao baca novac prvo trazi 250 pa proda po 210 bez da proba trazit 230 …
proda za skoro 20% manje koji luzer…i jos proda po najnizoj cjeni u dugo vremena..
zasto ja ovdje trosim vrjeme
pisuci da bi ovakvi luzeri kasnije rasprodavali …
@zoranguran a možda.ne bude više na prodaji po 210 nego samo po 5xx kn ?
pa ako dionica vrijedi toliko koliko ti misliš, onda neće biti nikakvih problema da vam trojac da javnu ponudu kako mu je naloženo od hanfe…po pisanjima ovdje očekivanja su “skromnih” 130-185 kn i onda je ovo za njih fantastična prilika da “jeftino” postanu većinski dioničari…ako međutim ponuda ne dođe, to onda govori da oni te cijene ne smatraju povoljnima za stjecanje većinskog udjela kako ti tvrdiš…
znači samo treba sačekati kraj mjeseca i sve će biti jasnije!
Bez obzira dokupili oni po naredbi hanfe ili ne te dionice cak da budu po 200 kuna nece idalje biti niti 20% ukupnih dionica…ne vidim nikakvo veliko tu razrjedjivanje…shodno da su ostale 900 kuna …no idalje mislim da od toga svega nebu nista…
nema gore nego kad firma nema većinskog vlasnika,a ovdje je upravo takva situacija. sad je mala mogućnost da ova trojica (i možda netko tko stoji iza njih) kroz javnu ponudu steknu takav paket ali ako odustanu od javne ponude onda i ova prilika propada pa će firma i dalje biti bez pravog gazde (a vidjeli smo dokle ju je to već dovelo-do psn i spašavanja žive glave). raspršena vlasnička struktura je najgora stvar u biznisu jer omogućava upravi da praktički samostalno upravlja firmom a usitnjeni dioničari teško mogu zaštiti svoje interese
da da nije dobro da je rasprsno.. nije kod dalekovoda bilo rasprseno vlasnistvo pa vidite do ceg je doslo
Kodi vise od 90% dionica na svjetu nema vecinskog vlasnika …ili ti velika vecina
tak da ne kuzim tocno o cemu pricas….
a tko je to kupio neki dan tehnike za 50k kn ?
ja mislim da kada nista ne vrijedi onda nema ni bida 😉
A kojim to realnim pokazateljima vi Data baratate ?
I kojim pravom sudite sta je pametno a sta glupo ? Tko prodaje po kojoj cijeni jer je ovakav ili onakav ?
Kad ste vi zadnji put kupili ovu dionicu ?..Jeste ili niste ?..Koga briga !
Kako mislite sanirat gubitak od 450 mil kuna ?..Kako ispunit obaveze iz PSN nagodbe ?..Kolika je vrijednost potpisanih poslova..koliko imate radnika ?..
Koliko je minimalna cijena po kojoj bi Hanfa prihvatila ponudu za otkup dionica ?
Gdje su Kinezi ?..Ima li posla za DORH zbog Rješenja HANFE i prebacivanja mil kuna izmedju vecinskih dionicara..itd..itd
Napišite dvije REALNE brojke koje pokazuju da bi ova trvrtka uopce trebala egzistirat a ne bit u likvidaciji pa da vidimo tko tu za sta “druka”
Pozdrav