Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Šveđani nude termoelektranu na otpad vrijednu 250 milijuna eura (objavljeno 17.03.2008.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Šveđani nude termoelektranu na otpad vrijednu 250 milijuna eura (objavljeno 17.03.2008.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

To se zove održivi razvoj. Jako dobro. Imamo iz njihovog primjera jako puno za naučiti.

Dragi Saša, nemoj se žuriti kad pišeš jer ti onda omaknu materijalne greške koje su neoprostive.
Usitall AB osnovan je u novembru 2007 godine isključivo s zadaćom da da na strana tržišta plasira pozamašsno znanje koje je Linkopings Tekniska Verken ( Tehnička uprava Linkopinga) skupila tokom godina. Nije to čudno jer je Linkoping universitetski grad s jednim od najboljih fakulteta tehničkih znanosti, gdje se odgajaju najboli švedski inžinjeri. Osim toga postoji tijesna suradnja(o čemu se kod ne može ni sanjati) Sveučilista, grada u stotinjak visokotehnološki orijentiranih tvrtki koje upravo zbog toga imaju svoje filijale u Linkopingu.
Dakle, Usitall AB nije 2007 nije imao djelatnosti, niprihoda pa možemo reći ni zaposlenih.
Cifre koje su navedene pravi su čušpajs SAABovih uspjeha broja musterija Tekniska Verken …ali nemaju veze s Usitall AB.
Sjetit ćeš me se, jer smo razgovarali u mojoj kući pa sam ti tom prilikom dao neke materijale o offsetu, i žao mi je da te podatke nisi bolje iskoristio.
Jer opet moram konstatirati da mediji previše ponavljaju za političarima a premalo ih korigiraju.
Profućkane su šanse s borbenim kolima, s helikopterima a bojim se da će se to dogoditi i s avionima. A mediji bi mogli izvršiti stanoviti pritisak na političare da malo bolje odrade svoj posao.

New Report

Close