Dragi Saša, nemoj se žuriti kad pišeš jer ti onda omaknu materijalne greške koje su neoprostive.
Usitall AB osnovan je u novembru 2007 godine isključivo s zadaćom da da na strana tržišta plasira pozamašsno znanje koje je Linkopings Tekniska Verken ( Tehnička uprava Linkopinga) skupila tokom godina. Nije to čudno jer je Linkoping universitetski grad s jednim od najboljih fakulteta tehničkih znanosti, gdje se odgajaju najboli švedski inžinjeri. Osim toga postoji tijesna suradnja(o čemu se kod ne može ni sanjati) Sveučilista, grada u stotinjak visokotehnološki orijentiranih tvrtki koje upravo zbog toga imaju svoje filijale u Linkopingu.
Dakle, Usitall AB nije 2007 nije imao djelatnosti, niprihoda pa možemo reći ni zaposlenih.
Cifre koje su navedene pravi su čušpajs SAABovih uspjeha broja musterija Tekniska Verken …ali nemaju veze s Usitall AB.
Sjetit ćeš me se, jer smo razgovarali u mojoj kući pa sam ti tom prilikom dao neke materijale o offsetu, i žao mi je da te podatke nisi bolje iskoristio.
Jer opet moram konstatirati da mediji previše ponavljaju za političarima a premalo ih korigiraju.
Profućkane su šanse s borbenim kolima, s helikopterima a bojim se da će se to dogoditi i s avionima. A mediji bi mogli izvršiti stanoviti pritisak na političare da malo bolje odrade svoj posao.