Sve o nekretninama

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije Opće financije Sve o nekretninama

Za sve one kojima su nekretnine strast, a svaku novu zgradu uspoređuju sa prekrasnom ženom… [smiley2] Svi nekretninoljupci, dođite i uživajte… Sve o nekretninama.[color=black][/color]

[color=black][/color] Insightful.

Ha! Prodaja stanova u našemu glavnom gradu od početka godine je u rigoroznom padu… Možda previše novih stanova? Ili je pak građanstvo perspektivu uočilo u, čini se, nezaustavljivom tržištu kapitala. Što mislite?

[color=black][/color] Insightful.

Zanimljivo za pročitati:

nekretnine
http://www.poslovni.hr/56794.aspx

vikendice
http://www.poslovni.hr/56794.aspx

Velik rast trzista kapitala i sve vece populariziranje investicijskih fondova smanjuje priljev spekulativnog novca u nekretnine. Rast kamata na stednju smanjuje dugorocno investiranje u nekretnine. Rast kamata na kredite i prezaduzenost smanjuje potraznu za stambenim prostorom. Porast broja izgradjenih stanova povecava ponudu nekretnina i pri kupnji i najmu. Standard stoji, ali privid povecanja standarda se jos uvijek stvara zaduzivanjem, sto moze produziti optimizam jos neko vrijeme.

kolika je mogućnost da se dio novca, koji je u danasnjim turbulentnim razdobljima na burzama prelije u ulaganje u nekretnine?
cini mi se kako je ulaganje u kvalitene nekretnine(one koje nisu na ATH – dobra lokacija i kvaliteta izgradnje) ipak nekako sigurnjije od ulaganja u fondove i na burzi u ovom razdoblju.

... otišli su bikovi uzalud ...

New Report

Close