Sve manje imovine mirovinaca u dionicama

Naslovnica Forum Komentari članaka Sve manje imovine mirovinaca u dionicama

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nadajmo se da analitičari o kojima je riječ u ovom tekstu pozorno prate koji rejting imaju te državne obveznice prema Moody’s i Standard & Poor’s.

Kakve veze imaju tekst i tablica, i koje ima veze?

to su jaki ulagači: Kad su dionice najskuplje oni su skroz u dionicama. Kad su dionice pale 70%, oni su taman prešli u keš. ?!? Užas od modela ulaganja. Pa valjda bi trebali upravo obratno…

boli ih djon tony, pa ne ulazu svoje pare….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

tony, INA je bila sredinom mjeseca, zato je pao udio dionica.

Joj, joj, pa sama prodaja INE skresala im je vrijednost u dionicama za 1,6 milijradi kuna. Tu lovu nisu vratili u dionice nego oko polovice u inozemne obveznice, a ostalo većinom u depozite.

Sad su se svi ukakali,ali mene samo raduje što cjene nafte padaju jer ono je jedini pokretač gospodarstva i usporivač inflacije , a ostalo će sve sjesti na svoje mjesto jer naši ekonomisti samo bleje u strane burze i u SAD jer ako se John pokaki oni se pokake i popiške i ako John kaže buu oni se svi razbježe s burze . Mnogo sreće hrabrima ili ludima kako ih neki sada vide.

New Report

Close