Što se događa sa američkim dolarom?

Naslovnica Forum Komentari članaka Što se događa sa američkim dolarom?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Propada! SAD je na cionističkoj listi za uništenje.

stvar je često dijametralno suprotna.
sad kad su svi sigurni da neće biti dizanja stopa ove godine moglo bi biti upravo obrnuto.
Prije nego Sad propadne potopiće cijelu kuglu zemaljsku.
Oni nemaju pardona

SAD nagenocidnija tvorevina na svijetu u ljudskoj povijesti, samo i iskljucivo na teritoriju SAD za vrijeme kolonizacije pobijeno je na razne nacine vise od 75% domorodackog stanovnistva. U zadnjih 250 godina SAD nije bila u ratu samo 17 godina. sve ostalo vrijeme je ratovala i pljackala diljem planeta. U samo zadnja 4 rata Afgamistan, Iraq, Libiya i Sirija direktnood americkog oruzja i americkog vojnika ubijeno je izmedju 2 i 4 milona civila, zena i dijece kao koleteralne zrtve tih osvajackih ratova. Samo u ovoj godini slucajnom greskom policija u SAD je ubila 800 obojenih stanovnika uglavnom africkog podrijetla dok je broj ubijenih bijelaca zbog greske manji od 10. Jeli to ta obecana Amerika u koju mnogi hrle. SVAKI DOLAR JE DEBELO KRVLJU NATOPLJEN.


SAD nagenocidnija tvorevina na svijetu u ljudskoj povijesti…

Kad proucis detalje malo dublje, vidjet ces da je najgenocidnija tvorevina u ljudskoj povijesti zapravo Vatikan. Predlažem upoznavanje s tekstom papinske bule iz 1302.g. Uz bok njima je Izrael, koji upravlja svime pa tako i SADom, koja je židovska kolonija nastala nakon što je 1492.g kraljica Izabela protjerala Židove iz Španjolske.

@Fantom

Ali nema ispravnijih od Lenjina, Staljina i Debelog Bijelog Tita.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close