Smrznutim tortama ‘otopili’ Austrijance i Nijemce

Naslovnica Forum Komentari članaka Smrznutim tortama ‘otopili’ Austrijance i Nijemce

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

[emo_euro]

Da,tako to rade uspješni poslovni ljudi,osmisle proizvod koji se traži na tržištu i postupno šire proizvodnju u ovisnosti od potražnje. Obično počinju posao u krugu obitelji pa se kasnije šire u ovisnosti od uspjeha na tržištu.Kredite ne podižu osim ako nemaju potrebe po hitnom proširenju proizvodnje na zahtjev tržišta,a to su već slatke brige.

Bravo! [emo_palacg]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

EKOS nema ujednačenu kvalitetu svojih proizvoda na hrvatskom tržištu. Posebno se
ne kontroliraju rokovi pojedinih gotovih proizvoda, koje nakon kupnje , sa ili
bez kritičnog roka, možete – BACITI ko nejestive.
Pakiranje torti je POSEBNA PRIČA. Još nismo dostigli stupanj završne opremljenosti proizvoda- koji lijepo i kvalitetno zapakiran- neće
ispasti iz nespretnih plastičnih poklopaca i podložaka….i koji možete slobodno voziti u automobilu bez straha od oštećenja ili ispadanja iz kalupa.

Recepture nisu nove. Kopirane recepture najjeftinijih sastojaka bez naznaka
detalja deklaracije : masnoća, kalorija , i dodataka …..

Amaterska proizvodnja, koja mora puno raditi i na domaćem tržištu, a ne
samo inozemnom- gdje su svi opisani detalji- i kritike- poboljšane
i izbjegnute – za možda NIŽU maloprodajnu cijenu nego je npr. u Kauflandu.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

miami@
vidim da pišete stvari o kojima nemate pojma.Za rokove gotovih proizvoda odgovaraju subjekti u poslovanju s hranom koji ga stavljaju na tržište posljednji , npr. Ekos isporuči robu svojem kupcu, kupac tj trg. lanac je odgovoran za kontrolu rokova.Što se tiče pak pakiranih torti u plastične kutije, one imaju zatvrač koji gornje zvono drži za podložak torte.
Što se pak tiče receptura , one jesu nove , jer ih prije nije ni bilo , vi me dobro razumijete o čemu Vam pričam, pošto pretpostavljam tko se nalazi iza nicka ili tko Vam je dao lažne podatke o jeftinim sirovinama i ostalim neistinama.Što se tiče kvalitete , nije ujednačena , pa nije ni od Mlinara,Pan-Peka itd, oscilacije uvijek postoje,ali se trudimo da kvaliteta bude što ujednačena,a s obzirom da smo pogon preuzeli nedavno i u katastrofalnim uvjetima , pogon je sada kao apoteka ,a nitko se nije pitao što bi bilo da EKOS nije preuzeo taj pogon i da je 50 ljudi ostalo na cesti, a kao što vidite mi još i zapošljavamo ljude u ova teška vremena.Hvala na kritikama , uvijek ih uvažavamo.
Srdačan pozdrav

New Report

Close