Skoro polovica pušača smatra da cigareta doprinosi radnoj produktivnosti

Naslovnica Forum Komentari članaka Skoro polovica pušača smatra da cigareta doprinosi radnoj produktivnosti

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

15 minuta pauze ujutro i 15 minuta poslijepodne. Pa ti puši koliko stigneš. A izvan tog okvira rad, rad i rad.

ili još bolje, zapošljavati samo nepušače jer pušač bez cigarete stalno misli kako će zapaliti i uopće se ne koncentrira na posao. tako je u londonu već godinama.

...povijest se ponavlja...

delboy: Tvrdnja da su pušači lošiji radnici je paušalna i svakako nije dokazana. Postoji dobri i loši radnici, bez obzira na činjenici jesu li pušači ili nepušači. Siguran sam da postoji mala vojska lijenih i loših radnika nepušača. Nema smisla paušalizirati. Što tek reći za one koji piju za vrijeme posla, rade pod gasom, oni koji stalno kasne na posao ili uopće ne dolaze, oni od kojih nemaš koristi a svaki dan se pojavljuje na poslu itd.

pušač je ovisnik, a ovisnik svako malo razmišlja kako da zadovolji svoju ovisnost. to košta poslodavca i zato je pametnije zaposliti nepušača. jer nepušač ima samo svoj uobičajeni set problema, dok nepušač uz te probleme ima još taj jedan – kako da što prije zadovolji svoju ovisnost.
zato je jedno od pitanja u UK već godinama – jeste li pušač. izbjegava se zapošljavanje pušača.
načelno, ne može se generalizirati, slažem se, no opet, to je gadna ovisnost, da sad ne duljim jer mnogi bi se uvrijedili kad bi im rekao što o pušenju mislim.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close