Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u osijeku nista od gradnje do daljnjeg, treba to sve razminirat a nikako ne pocinju, petrica je monopolist jos koju godinu, nesekiram se ja za nju[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

u osijeku nista od gradnje do daljnjeg, treba to sve razminirat a nikako ne pocinju, petrica je monopolist jos koju godinu, nesekiram se ja za nju[smiley11]

Na što to petrica ima monopol? Uostalom, monopol sam po sebi ne mora biti loš za ostale sudionike na tržištu i, kao takav, nigdje nije zabranjen. Zabranjeno je iskorištavanje monopolističkog položaja, a petrica nije u situaciji da može i smije iskorištavati (ako ga uopće ima) monopolistički položaj.

Pozdrav

airfire:

Na što to petrica ima monopol? Uostalom, monopol sam po sebi ne mora biti loš za ostale sudionike na tržištu i, kao takav, nigdje nije zabranjen. Zabranjeno je iskorištavanje monopolističkog položaja, a petrica nije u situaciji da može i smije iskorištavati (ako ga uopće ima) monopolistički položaj.

Pozdrav

Evo ga opet,prvo nas prati na Vupiku,a sada i na Petrici.
[smiley2][smiley2][smiley2]
Kao alter ego ,u negativu…
Kao da su prošli zadnji vlakovi za ukrcavanje?
Pa i ovo je i te kako dobra cijena za Petricu.
Pridruži nam se Vorda,potroši koju kunu,nemoj sve potrošiti u Vupik…[smiley1]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Ja bi htio kupiti malo jeftinije, al¨ nitko neda.[smiley2]
Razmišljam da kupim nešto PTKM, BLJE i DDJH jer ako nemaš ove dionice onda na ovome forumu nemaš što tražiti. Uostalom, ako nas više navija onda će (valjda) cijena prije UP.[smiley2]

Pozdrav

Iz belja sam davno izašao,a u ddjh nikad nisam ni zašao…[smiley2]
Kada bi barem bilo do nas…
Fondovi prvi nanjuše krv i krenu,a mi mali,mi se malkice igramo sa informacijama…
Mislim da se na forumu pisanjem ne može iole značajnije odrediti sudbina imalo likvidnije dionice…[smiley6]

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira PBZ-R-A
Stanje na dan: 16.03.2007
Naziv vlasnika računa Mjesto
INTESA HOLDING INTERNATIONAL S.A. LUXEMBOURG, LUKSEMBURG
Skrbnički račun:
ZAGREBAČKA BANKA D.D./EUROPEAN BANK FOR RECONSTRUCTION AND DEVELOPMENT ZAGREB, HRVATSKA
PBZ D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
PETROKEMIJA D.D. KUTINA, HRVATSKA
Skrbnički račun:
Zastupnički račun, zastupana osoba:
PBZ GLOBAL FOND OTVORENI INVESTICIJSKI FOND ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. ZAGREB, HRVATSKA
PBZ EQUITY FOND ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
ZAGREBAČKA BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA

JELI NETKO ZNA MALO VIŠE O OVOME

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ja ne,na žalost ali ne mogu ne primjetiti naše najjače banke duboko unutra,a
posebno jake snageZABE i PBZ grupacije..
Izgleda da su PBZ Global i Eqity ove godine odlučili biti fondovi sa naj prinosom
O Zabi da ne govorim…
Hrvatsko tržište polako preuzimaju domaći investitori,a oni lako dolaze do informacija…
Treba li tu komentara?[smiley1]

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira PBZ-R-A Stanje na dan: 16.03.2007 Naziv vlasnika računa Mjesto INTESA HOLDING INTERNATIONAL S.A. LUXEMBOURG, LUKSEMBURG Skrbnički račun: ZAGREBAČKA BANKA D.D./EUROPEAN BANK FOR RECONSTRUCTION AND DEVELOPMENT ZAGREB, HRVATSKA PBZ D.D. ZAGREB, HRVATSKA Skrbnički račun: RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA PETROKEMIJA D.D. KUTINA, HRVATSKA Skrbnički račun: PBZ D.D. ZAGREB, HRVATSKA Zastupnički račun, zastupana osoba: PBZ GLOBAL FOND OTVORENI INVESTICIJSKI FOND ZAGREB, HRVATSKA Skrbnički račun: ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. ZAGREB, HRVATSKA Zastupnički račun, zastupana osoba: PBZ EQUITY FOND ZAGREB, HRVATSKA Skrbnički račun: ZAGREBAČKA BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA JELI NETKO ZNA MALO VIŠE O OVOME

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira PBZ-R-A
Stanje na dan: 22.09.2006

Naziv vlasnika računa Mjesto
INTESA HOLDING INTERNATIONAL S.A. LUXEMBOURG, LUKSEMBURG
Skrbnički račun:
ZAGREBAČKA BANKA D.D./EUROPEAN BANK FOR RECONSTRUCTION AND DEVELOPMENT ZAGREB, HRVATSKA
HZZO ZAGREB, HRVATSKA
PETROKEMIJA D.D. KUTINA, HRVATSKA
Skrbnički račun:
Skrbnički račun:
Skrbnički račun:
Skrbnički račun:
ZAGREBAČKA BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV ZAGREB, HRVATSKA

Ovdje ti se vidi da je PTKM dioničar u PBZ odavno[smiley2]

Hvala navijač…[smiley2][smiley2][smiley2]

Ovdje ti se vidi da je PTKM dioničar u PBZ odavno[smiley2]

Dali možda znaš kada je ptkm usla u pbz. Hvala

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ma navijač se malo zabunio i ja sam mu se već zahvalio..[smiley2][smiley2][smiley2]
Mada,ja i dalje čitajući liste,tvrdim da PBZ grupacija agresino upada…[smiley1]

Šta je Petrica malo pala u zaborav. Od 18. nitko ni riječi da napiše, ili nema šta da se piše, osim da se čeka.

New Report

Close